Evet aktif oldu.Evet şimdi kontrol ettim dün gece oynamıştım sorun yoktu, 503kb lık bir güncelleme gelmiş. Yan hesabımla deneyip haber edeyim sana . Peki hataya ok dedikten sonra hile aktif oldu mu acaba?
ben sByte den ban yemedim ama bilmiyorumCSGO'ya bugün güncelleme geldi ve güncellemeden sonra oyuna hile açıp girerken "Failed to find pattern #26" hatası veriyor, ok dedikten sonra hata gidiyor ve oynayabiliyorum. CSGO güncellemesinden sonra sByte hala undetected mi ve failed to find pattern #26 hatası ne anlama geliyor? Lütfen bilgisi olmayanlar yorum yapmasın, yaparlarsa rapor ederim
CSGO'ya bugün güncelleme geldi ve güncellemeden sonra oyuna hile açıp girerken "Failed to find pattern #26" hatası veriyor, ok dedikten sonra hata gidiyor ve oynayabiliyorum. CSGO güncellemesinden sonra sByte hala undetected mi ve failed to find pattern #26 hatası ne anlama geliyor? Lütfen bilgisi olmayanlar yorum yapmasın, yaparlarsa rapor ederim
Şuan oynayabiliyorum hile de aktif oluyor. Hilenin güncellenmesini mi beklemeliyim yaniBu ban ile alakalı bir durum değil. Mevcut güncelleme nedeniyle hileyi ona göre reankarneze edilip tekrardan yayımlanması gerekiyor, senin yapabileceğin birşey yok.
Eskiden sByte hilesini öyle bir legit oynuyordumki OW bile düşsem ban yemiyordum. Eskiden herşey daha iyiydi..
Bu arada ow'ye düşersen hileyle alakalı bir durum kalmıyor tamamen seninle ilgili oluyor, belli edip etmemeyle ilgili. O yüzden sadece aim açıyorum belli etmemin imkanı kalmıyor.Şuan oynayabiliyorum hile de aktif oluyor. Hilenin güncellenmesini mi beklemeliyim yani
Başka bir mantıklı bir açıklama getiremedim maalesef. Çünkü 26 numaralı deseni bulamadı derken skinlerden de bahsediyor olabilirmi diye düşünüyorum.. Bir logları temizleyip tekrar denermisin rica etsem.Alıntı 1;
Şuan oynayabiliyorum hile de aktif oluyor. Hilenin güncellenmesini mi beklemeliyim yani
Alıntı 2;
Bu arada ow'ye düşersen hileyle alakalı bir durum kalmıyor tamamen seninle ilgili oluyor, belli edip etmemeyle ilgili. O yüzden sadece aim açıyorum belli etmemin imkanı kalmıyor.
Dediğinizi yaptım aynı hatayı vermeye devam ediyor, ayrıca hilesiz girdiğimde böyle bir hata almıyorum.Başka bir mantıklı bir açıklama getiremedim maalesef. Çünkü 26 numaralı deseni bulamadı derken skinlerden de bahsediyor olabilirmi diye düşünüyorum.. Bir logları temizleyip tekrar denermisin rica etsem.
https://memoryhackers.org/konular/steamwiper-vacnet-icin-steam-loglarinizi-temizleyin.53086/
Anladım, evet hilenin güncellenmesini beklemelisiniz. CS:GO kurulu olmadığınndan kontrol edememekteyim. Ancak güncelleme sonra hilesinin güncellenmesi gerekiyor belliki.Dediğinizi yaptım aynı hatayı vermeye devam ediyor, ayrıca hilesiz girdiğimde böyle bir hata almıyorum.
Oyuna kontrol etmek için 3-4 kere girdim ana menüde 1 dakika durdum sadece, hile detected ise bile bu vac yemek için yeterli miAnladım, evet hilenin güncellenmesini beklemelisiniz. CS:GO kurulu olmadığınndan kontrol edememekteyim. Ancak güncelleme sonra hilesinin güncellenmesi gerekiyor belliki.
Hayır değil, valve anti cheat kilitli kapının açık halidir oyüzden mh hilesine işlemeyecektir.Oyuna kontrol etmek için 3-4 kere girdim ana menüde 1 dakika durdum sadece, hile detected ise bile bu vac yemek için yeterli mi
Arkadaşım dediğin gibi zaten o hatayı oyundan değil loaderden alıyorsun. Oyunla ilgili sıkıntı yok sadece güncelleme gelir kısa sürede hileyeDediğinizi yaptım aynı hatayı vermeye devam ediyor, ayrıca hilesiz girdiğimde böyle bir hata almıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?