Onaylı Üye
harbiden 2 3 gün oldu hala bekliyorumKonuyla alaksız ama bu yama sc nin güncellenmesi uzun sürdü gibi sanki
harbiden 2 3 gün oldu hala bekliyorumKonuyla alaksız ama bu yama sc nin güncellenmesi uzun sürdü gibi sanki
Zed kullanan biri detaylı anlatabilir mi merak ettim
Aramda denk gelmişti açıyım dedim scripti, kite olayı güzel, gapclose için e'yi falan da doğru kullanıyor ultisi de okey ama sen adama gitmek istiyorsun o arkadaki baltaya gidiyor, olduğun yerde 3 kere ileri geri ileri geri en son alıyor baltayı zorlaPeki draven nasıl oluyor deneyen var mı
Zed otp'yim o yüzden merak etmiştim en iyi diana xeratta kullanip oyunu tasimak sanirimBirkaç kombo seçeneği var, gölgeyi üçgen, düz hat şeklinde falan kullanabiliyor. %90 kombo yaptığını öldürüyor ama sanki scriptsiz oynasan daha rahat gibi. Sonra biraz zorda kalıyosun çünkü devamını düşünmüyor script
Zed otp'yim o yüzden merak etmiştim en iyi diana xeratta kullanip oyunu tasimak sanirim
Ben de denemedim dostum youtube da videoyla deneyen biri vardı oradan görmüştüm baya kullanışlı.Diana denemedim hiç. Nasıl oluyor?
Ben de denemedim dostum youtube da videoyla deneyen biri vardı oradan görmüştüm baya kullanışlı.