Sc Hakkında Merak Ettikleriniz, Lig Kasma, Nasıl Oyun Carrylerim?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Merhabalar,

Scripti sadece bu forumda tanımış olan arkadaşlar için "lazysharp" hakkında merak ettikleriniz, ne yapmalıyım?, nasıl lig kasabilirim, nasıl oyun carrylerim hakkında sorularını yanıtlayacağım.

Öncelikle 2015 yılından 2016-2017 yılına kadar yabancı bir script platformunun forumunda turkish topic moderatörlüğü yaptım. Sonrasında lol dava açtı site kapandı vs vs. reklam olmasın diye adını vermeyeceğim. Sonrasın da başka bir sc platformunda bir oyuncunun nicki tarzı, aynı şekilde turkish topic moderatörlüğünü gerçekleştirdim ve Türkler için ödeme yöntemleriyle uğraştım.

Lig kasma konusuna geldiğimizde Düşük Eloda ( Demir, Bronz, Gümüş, Altın, Platin ) bu elolarda sadece 2-3 karakter oynayın ve dışına çıkmayın. Oyunu nasıl carryleyeceğinizi anlatacağım.

Unutmayın script sadece boşluğa basılı tutarak olmuyor, birazcık da oyun bilginizin olması gerekiyor yoksa tek başınıza oyunu taşımanız çok zor olacaktır.

Bu elolarda asla ama asla Jungle, Support, Top laneyi tavsiye etmiyorum. Eğer top lane oynayacaksanız hyper carry oynayabilirsiniz.

Mid için ; Xerath, Cass, Syndra, Lucian, AP Kog'maw önerimdir.
Adc ; Kalista,Kog'maw, Ashe

Bu herolarla oyunu tek başınıza taşıyabilir, takımınıza win aldırabilirsiniz.

Lanenizi ezdiğiniz an laneyi pushlayıp, ya da freezeleyip karşınızdaki rakibe göre.Bota, Topa roam atmayı unutmayın. Eğer botta oynuyorsanız direk tower alıp topla lanenizi swaplayın ve oyunu domine edin.

Script hakkında merak ettikleriniz tüm sorularınızı sorabilirsiniz, bu post altından yanıtlayacağım.

Script ile gördüğüm maks peak lig ; Grandmaster sonrasında yüksek eloda banlanıyorsunuz merak etmeyin detected olmasa bile :D

Banlı Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Yararlı paylaşım fakat elmasa çıkıp bıraksınlar daha karlı olur

Banlı Üye
8 HİZMET YILI
scriptle qiyana da baya iyi en son girdiğimde önerir misniz?

Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
scriptle qiyana da baya iyi en son girdiğimde önerir misniz?

Evet qiyana da gayet güçlü, Midde oynanacak çoğu assasin scriptle güçlü oluyor fakat oyunu taşıyacak potansiyelde değil maalesef. Biraz broken olduğundan oyunu carryleyemezsin. Eğer diyorsan benim elom elmas 2-3 arası oynayabilirsin takımını da rahata sokarsın gayette güzel bir maç geçirirsin.

Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Toir+'da qiyana denedim hiç bir işlevi yok script için söylüyorum ama x scriptin de belki iyidir o yüzden rankedlarda denemeni tavsiye etmem

Doğrudur, Toir+ da denemedim. Yukarıda bahsettiğim platformda her karaktere özel ayarlanıyordu, tek tıkla githubdan veya uygulamadan yükleyebiliyordun.

Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Oyun da şuan bir sorun var injectlediğimiz vakit crash yiyorum rankeddayım çok kötü oldu bu.

Unlucky de geç ya şansına denk geldi yapacak birşey yok... Mini patch getirmişler yakında atarlar update, ligin plat - gold - dia arasıysa girebiliriz beraber telafi ederiz merak etme :D

uiy corona
Uzman Üye
7 HİZMET YILI
Unlucky de geç ya şansına denk geldi yapacak birşey yok... Mini patch getirmişler yakında atarlar update, ligin plat - gold - dia arasıysa girebiliriz beraber telafi ederiz merak etme :D
euwda platta bıraktım trde kasıyorum şuan esnek gümüş II solo q bronz II

Banlı Üye
6 HİZMET YILI
Adc Kogmaw İle Oyunları Domine Etmek Çok Kolay Ancak Gold 4 Gold 1 Arası Çok Fazla Troll Var Basede Dönüp Oyunun Bitmesini Bekleyenler Falan Bunlar Harici Neredeyse Bütün Oyunları Win Oluyor.

Üye
6 HİZMET YILI
Yararlı bir konu olmuş bilgi sahip olmak isteyenler bakmalı eline sağlık

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
abi bende oyuna girince script açık ken oluyo sadece ama oyundan atıyo hep çözümü varmı

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Toir+ ne oluyor birde ban riskini azaltmak için hanbi ayarları açmalı veya kapatmalıyız

Onaylı Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
bende sc ile hesabı kasmak istiyorum zevkine fakat böyle 1 hafta oynayıp banlanıcam gibi bir his var 2,3 ay yeterli aslında sen ne kadar kullandın sc yani banlanan hesap ne kadar sür banlanması

Seçkin Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Paylaşım için teşekkür dostum yararlı konu :)

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Gerçekten bilgilendirici olmuş. Bu konu hakkında çok bilgisi olmayan kişilerin ilgisini çekecek bir post teşekkürler. :rem::rem:

Onaylı Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
güzel bir birlgilendirme olmus tesekkürler

Seçkin Üye
Ödüller
11
Sosyal
9 HİZMET YILI
güzel bir yazı olmuş elinizze sağlık

Donator
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
Mini patch getirmişler yakında atarla

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Merhaba hocam top lanede sadece urgot oynuyorum bana önerebileceğiniz hero ve sc hakkında ekstra vereceğiniz bir bilgi varmıdır?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...