Sc hala etkilimi acaba

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
bi ellobudy veya bol studio kadar var bence
güzel yani

Banlı Üye
5 HİZMET YILI
Daha onaylı üye değilsin nerden biliyosun xD Rapor time

Eskiden burada üyelik sistemiyle giriş yapılmıyordu launchera o zamanlardan biliyorum.

+ burada hesabım vardı silinmiş büyük ihtimalle bu isimle tekrar kayıt oldum bundan 2 sene önce ki konularda illaki adım geçmiştir

AdBlock for politics
Seçkin Üye
Ödüller
5
Sosyal
6 HİZMET YILI
Eskiden burada üyelik sistemiyle giriş yapılmıyordu launchera o zamanlardan biliyorum.

+ burada hesabım vardı silinmiş büyük ihtimalle bu isimle tekrar kayıt oldum bundan 2 sene önce ki konularda illaki adım geçmiştir
Ok ok

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI

yalnız kankam windsharp yeni script o çıktığından beri üye sistemi var? başka scriptle karıştırıyor olmayasın :D

Banlı Üye
5 HİZMET YILI
yalnız kankam windsharp yeni script o çıktığından beri üye sistemi var? başka scriptle karıştırıyor olmayasın :D

ben burdaki launcheri en son 2-3 sene önce kullandım pc de launcher bile yüklü değil
kullandığım zamanlarda pubg ve csgo için kullanmıştım

Banlı Üye
5 HİZMET YILI

ben memorhackersdaki scriptten bahsetmedim genel olarak script kullanımının kendini çabuk belli ettiğini söylemek istedim

"kullanım açısından diyorsan bokunu çıkararak kullanırsan hızlı ban yersin çünkü kendini çok belli ediyor "

Seçkin Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
saolun bende bunu arıyordum

Üye
5 HİZMET YILI
evet ve kalista oynamanı öneririm sc ile en kolay hero bence

Üye
5 HİZMET YILI
Onaylı hesap olmayı bekliyorum umarım deneyebilirim ben de merak ediyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...