Onaylı Üye
Onu biliyorum oynuyorum kanka evet güzel baya teşekkürler önerin için.Bak 1 kere olaf dene bana dua edersin kaedeş
niyeyse varus bana hoş geldi pek bilindikmi bilmem ama baya güçlü low elolardaArkadaşlar sc de böyle çok bilinmeyen ama çok sağlam olan herolardan yazar mısınız satın alacağım da 1-2 tane kog syndra aphe kalista vayne thresh vs vs herolar olmasın ricam bunlar zaten klasik sc heroları mesela şey tarzı olabilir anivia vs vs gibi yardımcı olursanız sevinirim.
çünkü late game de iş yapmıyor kanka 1v5 lik car için sylas kata vb. carlar lazım dari meselaarkadaşın dediği gibi olaf çok iyi ama 1v5 atamıyor karakter Ekli dosyayı görüntüle 49707
cassiopeia, diana, draven, fiora, fizz bunlar bence iş görür ama sana kalmışArkadaşlar sc de böyle çok bilinmeyen ama çok sağlam olan herolardan yazar mısınız satın alacağım da 1-2 tane kog syndra aphe kalista vayne thresh vs vs herolar olmasın ricam bunlar zaten klasik sc heroları mesela şey tarzı olabilir anivia vs vs gibi yardımcı olursanız sevinirim.
ryze casi Tüm adcler rengar olabilir jungda veya eliseArkadaşlar sc de böyle çok bilinmeyen ama çok sağlam olan herolardan yazar mısınız satın alacağım da 1-2 tane kog syndra aphe kalista vayne thresh vs vs herolar olmasın ricam bunlar zaten klasik sc heroları mesela şey tarzı olabilir anivia vs vs gibi yardımcı olursanız sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?