SC ile %90 oyun kazanma taktiği

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
doğru konulara değinmişsin fakat düşük elolarda sup oynamak mantıklı değil bence bronzdur demirdir direk taşıyabilir

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Baya mantıklı aslında. Hem gizlemek açısından da işe yarayabilir.

d3 Σ x2
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Evet takımın armut toplamıyorsa oyunu kazabiliyorsun th bcden daha iyi oluyor zaten hero olarak da daha işlevli yine de supta scli oynamıcam ama dediğn yapılabilir ben top lane illaoi alıyorum top laneden yardım gerekmedikçe çıkmıyorum öyle de oyun kazanıyorum zaten illaoi çok bozuk bir çar

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
zaten support mainim bu taktik cidden çalışır

Ultra Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
Denenebilir, ben de support soraka yapıyordum oyun başında çok güçlü çünkü.

If you are going through hell keep going
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Mantıklıymış aslıda sup olayı :D

Ultra Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
bunu demeni beklemiyordum gerçekten ama kulağa mantıklı geliyor

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Mantıklı fakat Target selector özelliğinden secebiliyorsunuz

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Script thresh madlife gibi oynuyor valla arada bir kaçırsada genelde dodge atacagı yere ve skill atacagı yere atıyor.

Arkanda
Ultra Üye
Ödüller
7
4 HİZMET YILI
Sizlere sc ile genelde win alma yöntemini bahsedeyim genelde herkes sc ile mid jg top felan yada adc oynuyor fakat sc de şöyle bir olay var siz space tuşuna bastığınız zaman adama vurmaya kitlendiğinden ve bazen istemediğiniz hedeflere focus attığından işlevsiz olarak görebiliyorsunuz fakat sc yi kullanacaksanız lane aşamasında işe yarar yada 1v1 ler de vs tf esnasında çok yüksek ihtimalle bazı herolar haricimde hep sapıtmakta bunu çaresi de sup oynamak ama sadece tresh ve bc ile oynarsanız tek basınıza support oynayarak oyun kazandırabiliyorsunuz th yada bc aldığınız da hedefi seçip space bastığınızda direk olarak hedefin gidiş yoluna q atıp tutuyor bazen pixel olarak tutmama imkaında olabilir ama 8/10 oranda genelde hep tutuyor bu şekilde agresif oyun sergileyebilirsiinz bir diğer yanı da takımınızda preniz yada carry hero varsa feed se onu korumak içinde kullanabilirsiniz tek basınıza oyunu domıne edip taşıyabiliyorsunuz tüm laneler de tüm herolar için denedim tüm laneler de tf esnasında illa problem çıkıyor ama sup oynar da adamları çekerseniz karşı rakipten tuttuğunuz kişi oto olarak 4 sn stun da kalıyor zaten ve rakip takım direk 1-2 kişi eksik kalıyor bu şekilde takımınız çok salakta olsa bir şekilde kazandırabiliyorsunuz ben th yi öneririm bc de bazen yanlış adamı focuslayıp karsıda feed birini çekerseniz takımınızı öldürebiliyorsunuz birde şunada deyiniyim siz hep önde olduğunuzdan size focus atıp kesmek istediklerinden skilleri docladığınız için oto olarak adamlar zaten skilleri bekleme süresinde olup birşeyleri kalmayıp yine kazanıyorsunuz ama yinede az da olsa oyun bilgisi istiyor ben silver 4 den 2 günde plata çıktım(west) bu şekilde size de tavsiye ederim kazanmak isteyenler için

Ekli dosyayı görüntüle 80400Ekli dosyayı görüntüle 80401
efsane video bu arada çok işime yaradı pyke ile bunu çok yapıyorum gençleştim resmen!

Uzman Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Anlatmaya çalıştığın şey mantıklı gibi duruyor denemeye gidiyorum :)

Ultra Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
Renata ve pykede öneriyorum bu arada tavsiye ederim

Seçkin Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Taktiği verim orman alıyorsun iyi counterlayacak ve rakip ormancı ne kestiği bildirim geldiği an baskın atıp mentalini bozuyorsun ve geri düşürüyorsun.

Onaylı Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Support oynamak her ne kadar etkili de olsa bir yerde takımında ki ADC ninde iyi olması gerekiyor yoksa lane de tutunamıyorsun

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
top irelia ya da mid irelia da bi seçenek hem early hem late güçlü

Ultra Üye
Ödüller
11
Sosyal
8 HİZMET YILI
support oyunun en önemli rollerinden biri. ama takım geri düşerse de çok sıkıntı oluyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...