SC ile %90 oyun kazanma taktiği

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
yanında ki carry de sc li ve arkadaşınsa oyun bılgınızde varsa sanırım dedıgın dogru
sup alıyorum neler ediyorum mesela yanımda ki mal denk geldiği için kayıp cinnet geçirtiyo :)))

Seçkin Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
bu benım taktık ben de boyle oynuyorum

Uzman Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Sizlere sc ile genelde win alma yöntemini bahsedeyim genelde herkes sc ile mid jg top felan yada adc oynuyor fakat sc de şöyle bir olay var siz space tuşuna bastığınız zaman adama vurmaya kitlendiğinden ve bazen istemediğiniz hedeflere focus attığından işlevsiz olarak görebiliyorsunuz fakat sc yi kullanacaksanız lane aşamasında işe yarar yada 1v1 ler de vs tf esnasında çok yüksek ihtimalle bazı herolar haricimde hep sapıtmakta bunu çaresi de sup oynamak ama sadece tresh ve bc ile oynarsanız tek basınıza support oynayarak oyun kazandırabiliyorsunuz th yada bc aldığınız da hedefi seçip space bastığınızda direk olarak hedefin gidiş yoluna q atıp tutuyor bazen pixel olarak tutmama imkaında olabilir ama 8/10 oranda genelde hep tutuyor bu şekilde agresif oyun sergileyebilirsiinz bir diğer yanı da takımınızda preniz yada carry hero varsa feed se onu korumak içinde kullanabilirsiniz tek basınıza oyunu domıne edip taşıyabiliyorsunuz tüm laneler de tüm herolar için denedim tüm laneler de tf esnasında illa problem çıkıyor ama sup oynar da adamları çekerseniz karşı rakipten tuttuğunuz kişi oto olarak 4 sn stun da kalıyor zaten ve rakip takım direk 1-2 kişi eksik kalıyor bu şekilde takımınız çok salakta olsa bir şekilde kazandırabiliyorsunuz ben th yi öneririm bc de bazen yanlış adamı focuslayıp karsıda feed birini çekerseniz takımınızı öldürebiliyorsunuz birde şunada deyiniyim siz hep önde olduğunuzdan size focus atıp kesmek istediklerinden skilleri docladığınız için oto olarak adamlar zaten skilleri bekleme süresinde olup birşeyleri kalmayıp yine kazanıyorsunuz ama yinede az da olsa oyun bilgisi istiyor ben silver 4 den 2 günde plata çıktım(west) bu şekilde size de tavsiye ederim kazanmak isteyenler için

Ekli dosyayı görüntüle 80400Ekli dosyayı görüntüle 80401
mantıklı gibi duruyor fakat bence yanındaki kişinin de script olması veya iyi oynaması lazım yoksa support ile çok bir şansın kalmıyor ve ayrıca script skilleri tutturmama olasılığı var rangeleri düşük

Uzman Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
her yönden farklı bakış açısı olabiliyor yanında ki sc olursa daha iyi olabilir ama bu şekilde duo ile girersen rahat tasıyorsun sup ile ama teksen biraz işin şansa kalabiliyor

Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
TR serverinde plat elodan aşağı ise yaramaz

Uzman Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
aynen o elolar da mid yada jungle oynıcan ben west plat 1 ve üstü için yazdım bunu genelde

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Scriptlerde Ayarlardan canı az olan, daha hızlı ölecek olan,karakter sıralaması ile hedef yada direk karakter blacklisti ile bu sorunu çözmek mümkün. Bunu geçtim script açıkken hedefe tıklarsanız etrafında beyaz bir çember oluşuyor o çemberli kişi karakterin range'inde ise sadece onu hedefliyor zaten. Hiçbir ayar yapmadan scriptin menüsüne bile girmeden dümdüz oyun mu oynuyorsunuz ya lütfen yapmayın böyle kazanamazsınız da zaten

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Bence kesin win diye bir şey yok. Zaten oyunu artık adcler taşımıyor oyunda denge kalmadı

Seçkin Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Ben sapma olayina katilmiyorum target ayari dogru yapildigi surece asla sapıtmıyo

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
menüde drawings nerden açabilirim bulamadım da yardımcı olabilcek var mı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...