Evet oynanır lulu S++ tier da yer alıyor eğer benim configimi kullanıyorsan orada ki tier liste bakabilirsin ama configi kullanmıyorsan kapsamlı tier list konuma bakabilirsinScde lulu oynamak istiyorum ama oynanırmı öneriniz nedir
senınkını kullanıyorum o listeye bakıyorum sürekliEvet oynanır lulu S++ tier da yer alıyor eğer benim configimi kullanıyorsan orada ki tier liste bakabilirsin ama configi kullanmıyorsan kapsamlı tier list konuma bakabilirsin
Tamamdır o halde problem olmadan o tier listte ki destek sapmiyonlarla oynayabilirsinsenınkını kullanıyorum o listeye bakıyorum sürekli
Hocam bu senin sc de her şey ayarlı mı oluyor her karakter için. Yani şu karakteri alınca ekstra benim bir ayar veya şunu bunu yapmam gerekiyor mu?Tamamdır o halde problem olmadan o tier listte ki destek sapmiyonlarla oynayabilirsin
Kişisel olarak ihtiyacına göre küçük ayarlamalar yapabilirsin ama genel anlamda uygun hepsinde emin olHocam bu senin sc de her şey ayarlı mı oluyor her karakter için. Yani şu karakteri alınca ekstra benim bir ayar veya şunu bunu yapmam gerekiyor mu?