Ben bc denedim pek iyi değildi yabc, th, lulu oynadım ben hep çok iyi oluyor bc ve th havada karada uçup kaçanı şak diye yakalıyor. lulu da güzel oluyor
ya reis bcde mana çok hızlı bitiyor tavsiye etmem kesinlikleBen bc denedim pek iyi değildi ya
peki hocam ben sımdı sadece ultıyı kendım atmak istiyorum diğerlerini e w q filan kendısı ben space basınca yapsın ayarları nasıl yapmam gerekıyorTamamdır o halde problem olmadan o tier listte ki destek sapmiyonlarla oynayabilirsin
Combo ayarına gel oyundayken şampiyonun r yi yani ulti seçeneğini kaldır bu sayede ultiyi kendin atarsınpeki hocam ben sımdı sadece ultıyı kendım atmak istiyorum diğerlerini e w q filan kendısı ben space basınca yapsın ayarları nasıl yapmam gerekıyor
onları yaptım ama e w fılan bunlar işaretli değil komboda nasıl yapıcamCombo ayarına gel oyundayken şampiyonun r yi yani ulti seçeneğini kaldır bu sayede ultiyi kendin atarsın
Aynı şekilde nasıl kaldırıyorsan öyle yapacaksınonları yaptım ama e w fılan bunlar işaretli değil komboda nasıl yapıcam