Sc yi main hesabıma inject ettim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ZUNF1X
Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Sc yi yanlışlıkla main hesabımda açtım ban yermiyim 1 kere açtım sadece

Sc@Mp*
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
baska açma belki ban dalgasından kurtulabilirsin bi kaç normal oyun oyna hesapta

:p
Banlı Üye
8 HİZMET YILI
Kanka ben Gos External ***** döneminden beri (siteden kaldırıldı) ana hesabımda kullanıyorum ve ban yemedim ana hesabımda çoğu kişi ban yer falan yazıyor ama tam birşey söyleyemiycem ana hesabın ban yemez büyük ihtimalle 1 maçdan

Süper Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Geçmiş olsun kardeşim benim. İnşallah yemezsin ne diyim.

Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Bir şey olacağını sanmıyorum, ben belli bir süredir ana hesabımda kullanıyorum sorun çıkmadı daha.

Re I
Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
riot zaten IP ban atmıyor mu diğer hesabın ban yediğin de ana hesabında otomatikman yemez mi?

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Arkadaşlar şimdilik ban yememiş olabilirsiniz, ama bu ban yiyeceğiniz gerçeğini değiştirmez. Hesaba scripti injectlediğiniz sürece ban yemeniz kaçınılmaz. Kullanmasanız bile yersiniz. 3. Parti yazılım muhabbetinden dolayı yiyorsunuz. Belli etmesem, rapor yemesem falan filan diye bir durum söz konusu değil yani. Sadece banlanma süreleri değişkenlik gösteriyor, hepsi bu kadar.

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Scyi sadece yanlışlıkla açtıysan ama oyuna girmediysen ban yesen bile kaldırma şansın var çünkü kimseye haksız üstünlük sağlamamışsın

Banlı Üye
8 HİZMET YILI
Arkadaşlar şimdilik ban yememiş olabilirsiniz, ama bu ban yiyeceğiniz gerçeğini değiştirmez. Hesaba scripti injectlediğiniz sürece ban yemeniz kaçınılmaz. Kullanmasanız bile yersiniz. 3. Parti yazılım muhabbetinden dolayı yiyorsunuz. Belli etmesem, rapor yemesem falan filan diye bir durum söz konusu değil yani. Sadece banlanma süreleri değişkenlik gösteriyor, hepsi bu kadar.
kanka yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum. Eski hileyide kullanıyodum fakat siteden kalktı ve şuanda 256 level elmas 3 hesabım.

Seçkin Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
şuan banlanan olmadı ama belki banlanırsın

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Hacım peki güven
kanka yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum. Eski hileyide kullanıyodum fakat siteden kalktı ve şuanda 256 level elmas 3 hesabım.
Hacım peki banlanmayacağına güvenipte rp falan alıyor musun hesaba hiç ? Ben scripti kullanan hesapların sabit ve değişmeyen bir şekilde banlandıgını biliyorum çünkü

Banlı Üye
8 HİZMET YILI
Hacım peki güven

Hacım peki banlanmayacağına güvenipte rp falan alıyor musun hesaba hiç ? Ben scripti kullanan hesapların sabit ve değişmeyen bir şekilde banlandıgını biliyorum çünkü
hesabımda 14 hero tam set yasuo zed katarina xerath ezreal olsun. Alıyorum rp'de. Ve scripti kullanan Sar nickname'li bir arkadaşım daha var onla beraber kullanıyoruz aynı zaman başladık script kullanmaya oda rp alıyor. Fakat önermiyorum Sonuçta hesabın ban yememe garantisi yok.

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
hesabımda 14 hero tam set yasuo zed katarina xerath ezreal olsun. Alıyorum rp'de. Ve scripti kullanan Sar nickname'li bir arkadaşım daha var onla beraber kullanıyoruz aynı zaman başladık script kullanmaya oda rp alıyor. Fakat önermiyorum Sonuçta hesabın ban yememe garantisi yok.
Peki yaklaşık olarak 1 yıldır kullandığını belirttin, evade falan kapatıp mı oynuyorsun yani elinden geldiğince belli etmemeye çalışarak mı yoksa normal configlerle mi oynuyorsun

Süper Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
2 aydır main hesapta kullanıyorum yemedim hala sende yemezsin

Banlı Üye
8 HİZMET YILI
Peki yaklaşık olarak 1 yıldır kullandığını belirttin, evade falan kapatıp mı oynuyorsun yani elinden geldiğince belli etmemeye çalışarak mı yoksa normal configlerle mi oynuyorsun
özel oyun modunda arkadaşımla beraber config yaptım ve arkadaşımada attım evade ayarı sadece spell kullanarak (flash Q , W , E, R) dodgeliyor zaten ve çoğu zaman dodgeleyemiyor ms'i yüksek yaptım çünkü,
Kombo Olayına gelirsek bütün skill tutturma oranları ortalama olarak ayarlı.

Banlı Üye
6 HİZMET YILI
ana hesabımda da kullandım tüm hesaplarımda kullandım belli etmediysen ve rapor yemediysen ban yemezsin güzel kardeşim benim

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Tam olarak senin dediğin gibi değil işte, 3. parti konusunda haklısın en ufak bişeyde affetmezler ama bunu farketmeleri için hesabını, dosyalarını incelemeleri lazım. Bunun için de report fln yemen lazım. Sen sanıyo musun bütün hesapları düzenli olarak kontrol ediyolar, öyle bişey yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...