ZUNF1X
Uzman Üye
Sc yi yanlışlıkla main hesabımda açtım ban yermiyim 1 kere açtım sadece
ok ama reportlandığımı sanmıyorum inş ban yemez hesapbaska açma belki ban dalgasından kurtulabilirsin bi kaç normal oyun oyna hesapta
kanka yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum. Eski hileyide kullanıyodum fakat siteden kalktı ve şuanda 256 level elmas 3 hesabım.Arkadaşlar şimdilik ban yememiş olabilirsiniz, ama bu ban yiyeceğiniz gerçeğini değiştirmez. Hesaba scripti injectlediğiniz sürece ban yemeniz kaçınılmaz. Kullanmasanız bile yersiniz. 3. Parti yazılım muhabbetinden dolayı yiyorsunuz. Belli etmesem, rapor yemesem falan filan diye bir durum söz konusu değil yani. Sadece banlanma süreleri değişkenlik gösteriyor, hepsi bu kadar.
Hacım peki banlanmayacağına güvenipte rp falan alıyor musun hesaba hiç ? Ben scripti kullanan hesapların sabit ve değişmeyen bir şekilde banlandıgını biliyorum çünkükanka yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum. Eski hileyide kullanıyodum fakat siteden kalktı ve şuanda 256 level elmas 3 hesabım.
hesabımda 14 hero tam set yasuo zed katarina xerath ezreal olsun. Alıyorum rp'de. Ve scripti kullanan Sar nickname'li bir arkadaşım daha var onla beraber kullanıyoruz aynı zaman başladık script kullanmaya oda rp alıyor. Fakat önermiyorum Sonuçta hesabın ban yememe garantisi yok.Hacım peki güven
Hacım peki banlanmayacağına güvenipte rp falan alıyor musun hesaba hiç ? Ben scripti kullanan hesapların sabit ve değişmeyen bir şekilde banlandıgını biliyorum çünkü
Peki yaklaşık olarak 1 yıldır kullandığını belirttin, evade falan kapatıp mı oynuyorsun yani elinden geldiğince belli etmemeye çalışarak mı yoksa normal configlerle mi oynuyorsunhesabımda 14 hero tam set yasuo zed katarina xerath ezreal olsun. Alıyorum rp'de. Ve scripti kullanan Sar nickname'li bir arkadaşım daha var onla beraber kullanıyoruz aynı zaman başladık script kullanmaya oda rp alıyor. Fakat önermiyorum Sonuçta hesabın ban yememe garantisi yok.
özel oyun modunda arkadaşımla beraber config yaptım ve arkadaşımada attım evade ayarı sadece spell kullanarak (flash Q , W , E, R) dodgeliyor zaten ve çoğu zaman dodgeleyemiyor ms'i yüksek yaptım çünkü,Peki yaklaşık olarak 1 yıldır kullandığını belirttin, evade falan kapatıp mı oynuyorsun yani elinden geldiğince belli etmemeye çalışarak mı yoksa normal configlerle mi oynuyorsun
riot games banı kaldıran ben daha şahit olmadım kardeşımScyi sadece yanlışlıkla açtıysan ama oyuna girmediysen ban yesen bile kaldırma şansın var çünkü kimseye haksız üstünlük sağlamamışsın
Tam olarak senin dediğin gibi değil işte, 3. parti konusunda haklısın en ufak bişeyde affetmezler ama bunu farketmeleri için hesabını, dosyalarını incelemeleri lazım. Bunun için de report fln yemen lazım. Sen sanıyo musun bütün hesapları düzenli olarak kontrol ediyolar, öyle bişey yok.Arkadaşlar şimdilik ban yememiş olabilirsiniz, ama bu ban yiyeceğiniz gerçeğini değiştirmez. Hesaba scripti injectlediğiniz sürece ban yemeniz kaçınılmaz. Kullanmasanız bile yersiniz. 3. Parti yazılım muhabbetinden dolayı yiyorsunuz. Belli etmesem, rapor yemesem falan filan diye bir durum söz konusu değil yani. Sadece banlanma süreleri değişkenlik gösteriyor, hepsi bu kadar.