Scam hileler yapan bir youtube kanalı var sizce ne yapabiliriz ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
The story about good
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar youtube'da gezinirken bir yt sayfası ile karşılaştım kendisi Scam zulu hileleri yapıyor millete virüsü yediriyor şimdi diyeceksiniz bize ne indirmesinler de işte yapabileceğimiz birşey varmı aslında bende yapıyordur dedim ama bir ara altın hilesi deyince scam olduğunu kanıtladı , zaten koyduğu hile videolarıda sizin videolarınız hilenin nasıl açılacağını gösterdikten sonra bir anda video kalitesi bozuluyor .
Memory loader çakması bir loader yaptı hilelerin hiçbiri çalışmıyor ( virüsü yedik tabi format ladık )
Muhtemelen bu arkadaşında burada takılma ihtimali var yani zaten herşeyi buradan çakma gibi eğer ver linki derseniz vereyim.
Neden buraya yazıyorsun ? niye kafana takıyorsun ?
adam bu işi ciddi ciddi yapıyor hatta yalan hilelerinden yaklaşık 1000-4000 tl kazandı link tl den ve hem kandırıyor virüs veriyor hemde para kazanıyor
bu nedenle birşey yapılmalı link yasak o nedenle adını vereyim yapay zeka zaten 13.000 abonesi var ilklere çıkıyor aramada bulursunuz . bekliyorum

Несмотря на предателей, я все еще стою.
Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
Şuan tek yapabileceğimiz bir oyunda nakit hack vs tarzı şeylerin olmadığını arkadaşlarımızı uyararak yapabiliriz ondan başka çare yok gibi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...