Onaylı Üye
ben kullanamıyorum çünkü onaylı üye değilim fakat kullanan arkadaslarım varSen Scripti Güncel Olarak Kullanabiliyormusun ?
şuanda fixli olduğu için onlarda kullanamıyor
ben kullanamıyorum çünkü onaylı üye değilim fakat kullanan arkadaslarım varSen Scripti Güncel Olarak Kullanabiliyormusun ?
ben acınca benı oyunda atıyor yneıden baglan hatası benım eksık bır seyler varmı dıye sordumSen Scripti Güncel Olarak Kullanabiliyormusun ?
Eksikle Alakası Yok Güncelleme Gelmediği İçin Bendede Öyleben acınca benı oyunda atıyor yneıden baglan hatası benım eksık bır seyler varmı dıye sordum
senlik bi durum yok reis genel sorun lol ufak bi güncelleme aldı hile çalısmıyor suan güncelleme sonrası aktif oalcaktır dc den duyduklarım bunlarsızınde aynı sorun var yanı benlık bır durum yok ?
Onlarda Büyük İhtimalle Hotfix İle Kullanıyor.ben kullanamıyorum çünkü onaylı üye değilim fakat kullanan arkadaslarım var
şuanda fixli olduğu için onlarda kullanamıyor
yok kullanmıyorlar işte hileyide açamıyorlar şuan ben hileyi açacağımız yere erişemiyorum erişen arkadaslarımda da hile açılmıyo güncelleme bekliyorlar anlayacağınOnlarda Büyük İhtimalle Hotfix İle Kullanıyor.
eyw tşklersenlik bi durum yok reis genel sorun lol ufak bi güncelleme aldı hile çalısmıyor suan güncelleme sonrası aktif oalcaktır dc den duyduklarım bunlar
evet zaten "temp" ve "%temp" tamamen, "%appdata%" da ws silinmeli dedim kankam virgül kullanmamışım kusura bakmaDostum %appdata% silinmemeli galiba bahsettiğin klasörler "temp" "%temp%" demi ?
onları nasıl sıelcez ?Ben eskiden kullanıyordum
kullandığım hesap yedi ama asıl hesabım hala yemedi tabi şans meselesi birazda
%appdata% temp dosyalarını arkadaşların dedikleri gibi temizlemekte fayda var