Script açtıktan sonra şampiyon ekranında sorun yaşıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
MadcodeR*
Onaylı Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
arkadaşlar 3 dür bu hatayı alıyorum script açıyorum şampiyon ekranında böyle oluyo bunun sebebi nedir lütfen yardım edin özel oyunda kendim giriyorum giriyor ama 5v5 rank girdigimde böyle oluyo yardımcı olursanız sevinirim

Ekli dosyalar

• WhatsApp Image 2020-09-27 at 00.23.51.jpeg
    WhatsApp Image 2020-09-27 at 00.23.51.jpeg
    119.5 KB · Görüntüleme: 36
Üye
5 HİZMET YILI
ben normal oynarken bazen bana da bu hatayı veriyor alt f4 çekip yeniden bağlanıyorum ama sc kullanmadım hiç bir dahakine böyle dene istersen

ONLY DEAD ONES SEE : )
Süper Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
tamamda bu sorunu düzeltmiyor ama oyuna giremiyorum afk dan ban yiyorum
kardeş bende öyle bir sorun yok ben pc tamamen donmuşsa diye bunu önerdim directx sürümlerini falan yükle olmazsa youtbe den hatasını araştır ve ayrıca (script şampiyon seçiminde değil yükleme ekranında açıcaksın)

MadcodeR*
Onaylı Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
kardeş bende öyle bir sorun yok ben pc tamamen donmuşsa diye bunu önerdim directx sürümlerini falan yükle olmazsa youtbe den hatasını araştır ve ayrıca (script şampiyon seçiminde değil yükleme ekranında açıcaksın)
ben devamlı şampiyon seçim ekranında açıyorum sorun olmuyodu bugun böyle oldu ban yedim ya

Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
donanımsal bir sorun olduğunu düşünüyorum. tek başına girdiğinde hatayı almama sebebin eşleştirmeli bir sistem olmadığından dolayı olabilir. eşleştirmeli oyunlarda riot ekstra rutin checkler yapıyor örneğin çerçeve gibi. özel oyunda çerçeveni göremezsin. bunun gibi şeylerden dolayı bir tanesi scriptin özelliği ile çakışıyordur muhtemelen

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Net Framework 4.0 ı güncellemeni ve ekran kartı driverlarını kendi ekran kartı sitenden setupunu indirip kurmanı bir deneyebilirsin. Sanırım geçmişte forumda görmüştüm böyle bir çözümdü. Bir denemiş olursun.

Onaylı Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
it is not the script, but lol, it has happened to me several times this with lol open only lol, you should download the repair tool hextec and reinstall lol and fix problems there

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...