MadcodeR*
Onaylı Üye
alt f4 de çekemiyorum ben donup kalıyor yaben normal oynarken bazen bana da bu hatayı veriyor alt f4 çekip yeniden bağlanıyorum ama sc kullanmadım hiç bir dahakine böyle dene istersen
görev yöneticisi falan açılmıyor mu pekialt f4 de çekemiyorum ben donup kalıyor ya
ctrl + alt + delete yaptıgım zaman görev yöneticisi arka planda çalısıyo alt tab ile geçemiyorum gelmiyor mecbur oturumu kapat a basmak zorunda kalıyorum malesefgörev yöneticisi falan açılmıyor mu peki
anladım kolay gelsin birileri yardım eder bencectrl + alt + delete yaptıgım zaman görev yöneticisi arka planda çalısıyo alt tab ile geçemiyorum gelmiyor mecbur oturumu kapat a basmak zorunda kalıyorum malesef
tamamda bu sorunu düzeltmiyor ama oyuna giremiyorum afk dan ban yiyorumctrl alt delete yap oturumu kapat de düzelir
kardeş bende öyle bir sorun yok ben pc tamamen donmuşsa diye bunu önerdim directx sürümlerini falan yükle olmazsa youtbe den hatasını araştır ve ayrıca (script şampiyon seçiminde değil yükleme ekranında açıcaksın)tamamda bu sorunu düzeltmiyor ama oyuna giremiyorum afk dan ban yiyorum
ben devamlı şampiyon seçim ekranında açıyorum sorun olmuyodu bugun böyle oldu ban yedim yakardeş bende öyle bir sorun yok ben pc tamamen donmuşsa diye bunu önerdim directx sürümlerini falan yükle olmazsa youtbe den hatasını araştır ve ayrıca (script şampiyon seçiminde değil yükleme ekranında açıcaksın)
ban mı yedim üzüldüm main hesabın da mı yedin ?ben devamlı şampiyon seçim ekranında açıyorum sorun olmuyodu bugun böyle oldu ban yedim ya
bende perma yedin sandım :d öyle deseneafk banı yedim ya şuan scriptten hiç ban yemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?