arkadaşlar daha önce lol oynadım fakat bu script olayına kafam bir türlü basmadı ne işe yarıyor nasıl kullanabiliriz tabiri caizse mala anlatır gibi anlatabilecek varmı oyunu daha önce bir kaç defa oynadım fakat fazla yatırıldığım için beceremedim sıktı o yüzden script ile nasıl oynanılır ?
kanka benımde farmım cok zayıf. mınyon kacırıyorum hep. oyun zevkım kalmıyo ama bunu 3 gun once öğrendım ve yenıden heveslendım. onaylı uye olduktan sonra hemen kullanıcam sabırsızlıkla beklıyorum. lane ıttırsem yeter gerısını elımle oynarım
arkadaşlar daha önce lol oynadım fakat bu script olayına kafam bir türlü basmadı ne işe yarıyor nasıl kullanabiliriz tabiri caizse mala anlatır gibi anlatabilecek varmı oyunu daha önce bir kaç defa oynadım fakat fazla yatırıldığım için beceremedim sıktı o yüzden script ile nasıl oynanılır ?
bu script mesela lol de sup rolündesin ve Q yeteneğin sabitleyen bir hero karşı tarafın nereye skıll attığını gösteriyor space basılı tutarsan kombo faln yapıyor c v tuşlarıda hilede iş görüyor
Örnek karşında stun atan herolar var script oto doc atiyo otamatik combo yapıyor farm ittiriyor son vuruş böyle seylerde işe yarıyor dostum youtubeden izleyebilirsin bende ordan baktım gayet güzel duruyor
kanka ben simdi sana cok iyi bir tavsiye verecegimi saniyorum .
bak normalde banlanma ithimali yuksek bence scriptin ama sen yalnizca iste rakibin flashi ignite tp felan varmi yokmu diye kullanirsan banlanma ihtimalinde cok cok az olur yani bence bunun icin kullan