script anlatabilecek varmı ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
arkadaşlar daha önce lol oynadım fakat bu script olayına kafam bir türlü basmadı ne işe yarıyor nasıl kullanabiliriz tabiri caizse mala anlatır gibi anlatabilecek varmı oyunu daha önce bir kaç defa oynadım fakat fazla yatırıldığım için beceremedim sıktı o yüzden script ile nasıl oynanılır ?
kanka benımde farmım cok zayıf. mınyon kacırıyorum hep. oyun zevkım kalmıyo ama bunu 3 gun once öğrendım ve yenıden heveslendım. onaylı uye olduktan sonra hemen kullanıcam sabırsızlıkla beklıyorum. lane ıttırsem yeter gerısını elımle oynarım

Üye
3 HİZMET YILI
Genel olarak skilleri dodgelamak , farm almak , skilleri doğru atmak için kullanılır

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
özelden yaz anlatayım knka ama script kullanması zordur

Üye
3 HİZMET YILI
arkadaşlar daha önce lol oynadım fakat bu script olayına kafam bir türlü basmadı ne işe yarıyor nasıl kullanabiliriz tabiri caizse mala anlatır gibi anlatabilecek varmı oyunu daha önce bir kaç defa oynadım fakat fazla yatırıldığım için beceremedim sıktı o yüzden script ile nasıl oynanılır ?
3. parti yazılım ie oyna müdahale edilmesi sen 1 tuşa basıyon herşey oluyor

Seçkin Üye
Ödüller
4
3 HİZMET YILI
bu script mesela lol de sup rolündesin ve Q yeteneğin sabitleyen bir hero karşı tarafın nereye skıll attığını gösteriyor space basılı tutarsan kombo faln yapıyor c v tuşlarıda hilede iş görüyor

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
youtubede baya videosu var lol free script yaz görürsün zaten nasıl kullanıldııgnı

Uzman Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
knk kısacası senin yerine oynayan bilgisiyar lig atlamak için yardımcı olan program

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Örnek karşında stun atan herolar var script oto doc atiyo otamatik combo yapıyor farm ittiriyor son vuruş böyle seylerde işe yarıyor dostum youtubeden izleyebilirsin bende ordan baktım gayet güzel duruyor

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
LoL'de script çok fark ettirmiyor iyi oynayabiliyorsan normal'de.

Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
usta yapamadıgın seyleri senin yerine perfect yapıyo

nu mi pasa
Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Lig atlamak için kolay çözümlerden bitanesi ama illaki bir zaman banlanırsın belli etmemeye dikkat etmelisin.

Uzman Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
kardes script acıyorsun spaceden dalıyorsun ve wın

Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
kanka ben simdi sana cok iyi bir tavsiye verecegimi saniyorum .

bak normalde banlanma ithimali yuksek bence scriptin ama sen yalnizca iste rakibin flashi ignite tp felan varmi yokmu diye kullanirsan banlanma ihtimalinde cok cok az olur yani bence bunun icin kullan :)

Onaylı Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
Oto farm, oto combo jungle timer skill evade gibi özelliklerle elinin() yetmediği şeyleri program yardimiyle yapiyosun

HokusPokus
Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
kesinlikle şüphe ile bir süre yasaklanacaktır.

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
youtubede baya videosu var lol free script yaz görürsün zaten nasıl kullanıldııgnı

Onaylı Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
diger oyunculardan biraz daha iyisin combo ve dodge yönünden pratik yapmanda daha iyi olursun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...