Onaylı Üye
Kanka mesela vayne oynuyorum e atmıyor hiç yeni kurdum çok fazlza bilmiyoru ama e atmıyor bi türlükanka ne ayarı spaceye basılı tutuyorsun oto kombo yapıyor zaten
Çok teşekkür ederimSpace Tuşuna Basıp Mause İle Sağa Sola Ve Adamların Üzerine Götür Fare İmlecini Bütün Skilleri Atıyor
Alsam Bile hepsi türkçe olmuyorki gene çoğu ingilizce gene anlamıyorum bişeylerHileyi Türkçe yapıp hileye kendin ayar yap çok daha sağlıklı olur senin açından
bu minyonlar bütün mana yı bitiriyordu harbi çok iyi oldu bu .Evade ayarlarına gel enemy spel diye bi şey orada hangi heronun hangi yeteneğinden daha fazla kaçmasını istiyosan onu fulle örneğin thresh q su 3-4 falansa 5 yap işte onun haricinde farma skil atma falan var en altta lane clear diye yazar mana bitmesin diyosan onu da kapat.
Kanka dediğim gibi daha kullanmaya baslayalı 3 4 saat felan oldu bilmiyorum nasıl yapıldığını anlatabilirmisin müsatsenHileyi Türkçe yapıp hileye kendin ayar yap çok daha sağlıklı olur senin açından
dc varsa ekle girelim bi el anlatabildiğim kadar anlatıyım WuxD#3579[QUOTE = "ahmetcan2114, yayın: 2644146, üye: 1140780"]
Alsam Bile hepsi türkçe olmuyorki gene çoğu ingilizce gene anlamıyorum bişeyler
Post automatically merged:
Kanka dediğim gibi daha kullanmaya baslayalı 3 4 saat felan oldu bilmiyorum nasıl yapıldığını anlatabilirmisin müsatsen
Dc kullanmıyorum ki ya :/ sen sadece kısa olarak özet geçebilirmisin burdandc varsa ekle girelim bi el anlatabildiğim kadar anlatıyım WuxD#3579
Bende kullanmaya başlayalı çok oldu ama biraz inceledim özel maç gir incele knk bende çok iyi bilmiyorum veya youtubedan ayar videosu araştır[QUOTE = "ahmetcan2114, yayın: 2644146, üye: 1140780"]
Alsam Bile hepsi türkçe olmuyorki gene çoğu ingilizce gene anlamıyorum bişeyler
Kanka dediğim gibi daha kullanmaya baslayalı 3 4 saat felan oldu bilmiyorum nasıl yapıldığını anlatabilirmisin müsatsen
onuda ayarlaya biliyorsun brom ben ayarladım mükkemel oldu hileAlsam Bile hepsi türkçe olmuyorki gene çoğu ingilizce gene anlamıyorum bişeyler
bu minyonlar bütün mana yı bitiriyordu harbi çok iyi oldu bu .
bide bu skillerden kaçma ayarını fulledik diyelim flash ile filan kaçmaz dimi çok kritik durumda sıkıntı olmazda gidip zed in Q sunda atmaz flash dimi
hayır, sabit.script ayarları her hero için değişiyor mu
adam dibinde seni yakalasa keser gibi bi durum varsa flashı koyar ama normal durumlarda f atmazAlsam Bile hepsi türkçe olmuyorki gene çoğu ingilizce gene anlamıyorum bişeyler
bu minyonlar bütün mana yı bitiriyordu harbi çok iyi oldu bu .
bide bu skillerden kaçma ayarını fulledik diyelim flash ile filan kaçmaz dimi çok kritik durumda sıkıntı olmazda gidip zed in Q sunda atmaz flash dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?