Uzman Üye
Yuumi oynarken Ryi çok saçma atıyor diye kapamıştım ama şimdi başka çarlarda oto r yi açmayı bulamıyorum lütfen yardım eder misiniz?
Daha ayrıntılı bir şekilde oradan nasıl açabileceğimi söyler misiniz lütfen. Wsreborn dosyalarını silip düzelttim ama yine de elle nasıl düzeltilebileceğini öğrenmek istiyorum.knk sc de en altta saten senin oynadıgın çarın resmi var ordan açacan
Teşekkür ederim ama bu combo use r yi kapatmış olsam bile yinede r atıyordu başka birşey yaparak kapamıştım oto ryi. R hitte ne demek olduğunu bilmiyordum onun içinde teşekkürler.Yuumi>Combo> Combo Use R tikini tekrar açarsan kullanır. R Hit kısmında minimum kişiyi ayarlayabilirsin 1 e düşürürsen comboyu karşında 1 kişi varkende yapar ve ultiyi atar.
Ekli dosyayı görüntüle 96082
Misc kısmında AutoGapcloser R olması lazım onu kapatırsan kaçmak içinde R atmaz başka Auto R atacağı bir şey yokTeşekkür ederim ama bu combo use r yi kapatmış olsam bile yinede r atıyordu başka birşey yaparak kapamıştım oto ryi. R hitte ne demek olduğunu bilmiyordum onun içinde teşekkürler.