script ban hakkında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Dostlar dodge ayarlarını kısmak legit oynamak falan ban uzatıyor diyolar. Bunun doğru olduğunu düşünmüyorum. Daha aşağıdaki konuda scriptte skin hack ban attırır mı diyorlar ? Script aktif ediliği an ban yemiyor muyuz zaten ? Önemli olan legit değil direkt yazılımı algılması değil mi ? Ben böyle biliyorum,eğer legit ban süresini uzatıyorsa öyle oynayalım ? :D

UwU :3
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
haklısın injecte edildiği an banı yiceksin skin,zoom ve evade kapayın diyen kişiler sadece işe yaradığına inanmak istiyorlar o kadar :) her türlü 1 günde ban yiceksin oyna istediğin gibi.

Unutma ki şeytan da bir melekti
Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Hile güncellendiğinde ilk hafta ban yemezsin bana kalırsa sistem anlayamaz. Dodge ayarları da önemli oyun içi report yersin ve watch a düşersin.

J A N T İ L E N D İ N
Ultra Üye
Ödüller
8
5 HİZMET YILI
Oyuna injeckt edildiği an istersen rage istersen legit oyna farketmiyor yiyorsun yok şunu kapatayım bunu kapatayım olmuyor malesef bu csgo falan değil

Seçkin Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
öyle birşey yok knk kullandımız hile script sen sadeceskin açsan bile item script açtın diye görüyor ve banlıyor

Banlı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
inject edip direk oyunu bilgisayarı kapatsan yinede 1 gün güncellensede uzamayacak güncelleme sadece sürüme uyumluluk için hilede bi değişiklik olmuyor

memoryhackers user
Uzman Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
nerden baksan 5 hesapla denedim legitde oynasan ban iyorsun garanti

UwU :3
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Hile güncellendiğinde ilk hafta ban yemezsin bana kalırsa sistem anlayamaz. Dodge ayarları da önemli oyun içi report yersin ve watch a düşersin.
güncellendiğinde offsetler değişiyor core'da bir değişiklik olmuyor o yüzden alakasız kanka.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...