Ne zaman ?ben 24 saat içerisinde yedim en son
1.si kalıcı ban yiyorsun, 2.si main hesabında kullanma zaten ban yiyeceksin o yüzden smurflerde kullanben de çok merak ediyorum, daha kullanmadım soracağım bir sürü soru var. kalıcı olarak mı ban yiyorsun yoksa askıya mı alınıyorsun main hesabımda sadece hafiften script asıp kasmaya çalışacam
Kalıcı olarak banlanırsın kanka. Asıl benim merak ettiğim; mesela bir hesapta hileyi kullanıyorum. Main hesabıma geçtim ve hileyi kullanmadım. Yine de tespit edebilirler mi hilenin varlığını?ben de çok merak ediyorum, daha kullanmadım soracağım bir sürü soru var. kalıcı olarak mı ban yiyorsun yoksa askıya mı alınıyorsun main hesabımda sadece hafiften script asıp kasmaya çalışacam
Dostum keşke main hesapta kullanmasaydın eğer kullanıyorsan da dodge kaldırarak sadece combo uygulamak için ya da minyon almak için kullanabilirsinBildiğiniz üzere 10.8 yamasının gelmesiyle ban wave de gelmiş ve çoğu hesap (benimki de dahil) 24 saat içinde ban yemişti. Daha öncesinde bu kadar kısa sürede ban yenmiyordu. Şuan smurf hesaplarda kullanmaktayım ve 2-3 gün olmasına rağmen hâlâ ban yemedim. Binevi ban waveyi atlattık diyebiliriz. Eskisi gibi hâlâ kullanan veya da 24 saat içinde ban yiyenler var mı? Fikirlerinizi merak ediyorum
Evet ben de onu fark ettim 10.9 geldiğinden beridir ban olayına denk gelmedim. Bir arkadaş çift sayılı yamalarda ban wave gelebileceğini söylemişti sanırım haklıymış.10.9 yaması geldiği günden itibaren aktif kullanıyorum henüz ban yemedim.
kalıcı çok sıkıntı, bir sürü makale okudum enjekte etmediğin sürece yani hileyi aktif etmediğin sürece ban yemiyormuşsun. pekiiiii kimse beni banlamazsa yani hile olduğumu belli etmeden oyanrsam ne olur?Kalıcı olarak banlanırsın kanka. Asıl benim merak ettiğim; mesela bir hesapta hileyi kullanıyorum. Main hesabıma geçtim ve hileyi kullanmadım. Yine de tespit edebilirler mi hilenin varlığını?
yeni güncellemeyle ban artabilir tedbirler sıkıEvet ben de onu fark ettim 10.9 geldiğinden beridir ban olayına denk gelmedim. Bir arkadaş çift sayılı yamalarda ban wave gelebileceğini söylemişti sanırım haklıymış.
belli etmeden mi oynadın yoksa adamlar mı tespit etti oto ban diye bir şey var mı? merak ediyorum main hesabımda açıcamDün ban yedim daha
belli etmeden oynarsak ban atılmıyor yani?Bugün aynı hesapta 8. gün hala ban yok henüz.
Kardeşim 1 haftadır ban yok banwave genelde yeni yama sonrası geliyor yama sonrası olmasa bile minipatchler vs vs patchlerden sonra girmemeye dikakt edin belki kurtarırısınız dicemde önceden kullandığın içn banwave geldiğinde direkt ban yicektir hesapBildiğiniz üzere 10.8 yamasının gelmesiyle ban wave de gelmiş ve çoğu hesap (benimki de dahil) 24 saat içinde ban yemişti. Daha öncesinde bu kadar kısa sürede ban yenmiyordu. Şuan smurf hesaplarda kullanmaktayım ve 2-3 gün olmasına rağmen hâlâ ban yemedim. Binevi ban waveyi atlattık diyebiliriz. Eskisi gibi hâlâ kullanan veya da 24 saat içinde ban yiyenler var mı? Fikirlerinizi merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?