Script Ban Süresi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Bildiğiniz üzere 10.8 yamasının gelmesiyle ban wave de gelmiş ve çoğu hesap (benimki de dahil) 24 saat içinde ban yemişti. Daha öncesinde bu kadar kısa sürede ban yenmiyordu. Şuan smurf hesaplarda kullanmaktayım ve 2-3 gün olmasına rağmen hâlâ ban yemedim. Binevi ban waveyi atlattık diyebiliriz. Eskisi gibi hâlâ kullanan veya da 24 saat içinde ban yiyenler var mı? Fikirlerinizi merak ediyorum

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
ben 24 saat içerisinde yedim en son

Üye
6 HİZMET YILI
ben de çok merak ediyorum, daha kullanmadım soracağım bir sürü soru var. kalıcı olarak mı ban yiyorsun yoksa askıya mı alınıyorsun main hesabımda sadece hafiften script asıp kasmaya çalışacam

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Ban süresi pek de etki etmiyor bence. Eninde sonunda banlanacaksın :) Ben de sezon 6'da bayağı yaygınlaşan bir script kullanıyordum ve sonuç ney mi oldu :) 3 hafta sonunda ban. Sanırım bu yamada da 1-2 hafta daha ban yemeden geçirebilirsin.

Süper Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
10.9 yaması geldiği günden itibaren aktif kullanıyorum henüz ban yemedim.

Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
ben de çok merak ediyorum, daha kullanmadım soracağım bir sürü soru var. kalıcı olarak mı ban yiyorsun yoksa askıya mı alınıyorsun main hesabımda sadece hafiften script asıp kasmaya çalışacam
1.si kalıcı ban yiyorsun, 2.si main hesabında kullanma zaten ban yiyeceksin o yüzden smurflerde kullan

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Kalıcı olarak banlanırsın kanka. Asıl benim merak ettiğim; mesela bir hesapta hileyi kullanıyorum. Main hesabıma geçtim ve hileyi kullanmadım. Yine de tespit edebilirler mi hilenin varlığını?

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Ben daha yemedim yersen kalıcı yersin

Seçkin Üye
10 HİZMET YILI
Bildiğiniz üzere 10.8 yamasının gelmesiyle ban wave de gelmiş ve çoğu hesap (benimki de dahil) 24 saat içinde ban yemişti. Daha öncesinde bu kadar kısa sürede ban yenmiyordu. Şuan smurf hesaplarda kullanmaktayım ve 2-3 gün olmasına rağmen hâlâ ban yemedim. Binevi ban waveyi atlattık diyebiliriz. Eskisi gibi hâlâ kullanan veya da 24 saat içinde ban yiyenler var mı? Fikirlerinizi merak ediyorum
Dostum keşke main hesapta kullanmasaydın eğer kullanıyorsan da dodge kaldırarak sadece combo uygulamak için ya da minyon almak için kullanabilirsin

Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
10.9 yaması geldiği günden itibaren aktif kullanıyorum henüz ban yemedim.
Evet ben de onu fark ettim 10.9 geldiğinden beridir ban olayına denk gelmedim. Bir arkadaş çift sayılı yamalarda ban wave gelebileceğini söylemişti sanırım haklıymış.

Üye
6 HİZMET YILI
Kalıcı olarak banlanırsın kanka. Asıl benim merak ettiğim; mesela bir hesapta hileyi kullanıyorum. Main hesabıma geçtim ve hileyi kullanmadım. Yine de tespit edebilirler mi hilenin varlığını?
kalıcı çok sıkıntı, bir sürü makale okudum enjekte etmediğin sürece yani hileyi aktif etmediğin sürece ban yemiyormuşsun. pekiiiii kimse beni banlamazsa yani hile olduğumu belli etmeden oyanrsam ne olur?
Post automatically merged:

çok dikkatli kullanmalıyım main hesabımın gitmesini istemiyorum gizlice yapsam kimse beni raporlamasa ban yemem herhalde değil mi?

Devil
Seçkin Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
ban yememene sevindim bende ymeedim şuanda

re work
Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Bugün aynı hesapta 8. gün hala ban yok henüz.

Banlı Üye
8 HİZMET YILI
Kardeşim 1 haftadır ban yok banwave genelde yeni yama sonrası geliyor yama sonrası olmasa bile minipatchler vs vs patchlerden sonra girmemeye dikakt edin belki kurtarırısınız dicemde önceden kullandığın içn banwave geldiğinde direkt ban yicektir hesap

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...