Onaylı Üye
sanırım bu forumda gözü iyi görmeyen arkadaşlar var. benim anlatmak istediğim gmail kaynaklı ban meselesi değil.Sadece sc kullandığın hesap ban yer. aynı soru kaç kez daha soruldu sayamadım.
bende o bağlı hesaplardan asıl olanında giriş yapmış beklıyorum düşünceli bir şekilde ..Dostum Scriptten Ban Yiyen Hesap Diğer Hesapları Banlatsaydı Şuanda LoL Oynuyor Olmazdım Şuanki Emailde 5 Tane Hesap Var 1 Banlı Diğerlerine Baktım Sıkıntı Yok Birindede Oynuyorum Bekleme Ekranındayım Şuan.^^
seni 30 yaşına kadar sürükleyen hayatını s**eyimkralım be
Post automatically merged:
dogru konu
dostum cogu soyleme göre sadece script kullanılan hesap ban yerarkadaşlar bugün aynı maile bağlı olan 2. hesabımda ban yedi script ten dolayı
ve hextech repair tool ile lolü silip tekrar yükledim ancak kategoriden (tamamen kaldır) seçeneğini seçtim mi emin değilim ve ondan sonra bir kaç oyun attım
temiz dosyalar ile ve ya ben temiz sanıyorum
hextech aracı ile yaptığım işlem ne kadar işe yarar yani ban yeme olasılığım nedir sizce ? hesabım 5 yıllık ciddi paralar yatırdım giderse ağlayacak dereceye gelirim
hextech onarımından sonra giriş yaptım asıl hesabıma birşey olmaz yanı değil mi ?dostum cogu soyleme göre sadece script kullanılan hesap ban yer
sağolun birazda olsa içime su serptiniz.ban yemezsin dostum
dostum kesın konusmak ıstmeem ama temp prefecrh c dekı bogrıper doslarını sıldıgın zaman main hesapla oynayabılırısnhextech onarımından sonra giriş yaptım asıl hesabıma birşey olmaz yanı değil mi ?
sanırım anlamadım adımları belirgin şekilde yazar mısındostum kesın konusmak ıstmeem ama temp prefecrh c dekı bogrıper doslarını sıldıgın zaman main hesapla oynayabılırısn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?