Script Banı Hakkında Bilgilendirme

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
6 HİZMET YILI
dostum ben fazla belli etmeeden oynuyorum docu kapatıyorum genelde kendim doc atıyorum zaten adamlar skil atarken otomatik nereye atıcağını gösteriyo gerek yok oto doc kullanmaya buna çok dikkat ettim yani 100 oynumdan 1 tanesi bile scriptsin sen dememeiştir farm ve tflerde çok işe yarıyo bu script ya kısacası kanka docu açık tutmamaya bak kendin yap docları
Sana Burda Hak veriyorum genelde oyunlarda script doclardan yakalanıyor heronun kafası mevlana gibi dönüyor ve aşırı belli ediyor ama en sondaki arkadaşın yazdıgı mantıklı geldi hile bilgisayarda yüklü ve regedit e kayıt ediliyordur diye düşünüyorum riot un güvenliği bunu tespit edebilir en başta arkadaşın dediginide düşünüm ha 1 gün ha 3 ay sonra diye elbette yiyeceksin diye ama bunun hakkında bilgi istiyorum hileyi 1 kere aktif ettikten sonra pc kapatıp acsan bile regedit de kayıtı duruyor mu yada regedit e kayıt ediliyor mu
Post automatically merged:

kanka main hesabında kullanmayacaksın anladığım kadarıyla 2. bi hesap açıp onda kasabilirsin ama benimde anlamadığım durum şu script bilgisayarda duruyor main hesaba geçince riot bunu anlayamıyor mu ?
Haklı Bir tespitten bulundun.

Eğlenmek amaçlı bazen kollarım olmuyor oyun oynarken zevk için açıyorum ben kanka
O yüzden sürekli ban yiyip yeni hesap acıp geliyorsun peki docu acıyormusun otomatik docu.

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Sana Burda Hak veriyorum genelde oyunlarda script doclardan yakalanıyor heronun kafası mevlana gibi dönüyor ve aşırı belli ediyor ama en sondaki arkadaşın yazdıgı mantıklı geldi hile bilgisayarda yüklü ve regedit e kayıt ediliyordur diye düşünüyorum riot un güvenliği bunu tespit edebilir en başta arkadaşın dediginide düşünüm ha 1 gün ha 3 ay sonra diye elbette yiyeceksin diye ama bunun hakkında bilgi istiyorum hileyi 1 kere aktif ettikten sonra pc kapatıp acsan bile regedit de kayıtı duruyor mu yada regedit e kayıt ediliyor mu

O yüzden sürekli ban yiyip yeni hesap acıp geliyorsun peki docu acıyormusun otomatik docu.
Hayır kanka açmıyorum 3 5 tlye hesaplar satılıyor reklam yapmayayım şimdi onlardan alıyom zevk için açıyom kullanıyom ban yiyo 3 tlden kim ölmüş

Üye
6 HİZMET YILI
PROGRAMMER
Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Ban konusunda bilmem ama senin şansın burada oldukça fazla olması gerekiyor şansız günündeysen ban yiyebilirsin :thinkie:

Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
script kullandığında kesinlikle ban yersin eğer ilk defa kullanıyorsan ve ince ayarlarını bilmiyorsan oyuncular fark eder ve reportlar daha kolay ban yersin

Üye
6 HİZMET YILI
script kullandığında kesinlikle ban yersin eğer ilk defa kullanıyorsan ve ince ayarlarını bilmiyorsan oyuncular fark eder ve reportlar daha kolay ban yersin
İlk defa kullanıcam ama kalkıpta diyer acemiler gibi bütün ayarları acmıcam ve ana hesabımda denemicem ana hesap demişken yan hesapta hileyi kullansam ve o ban yese ana hesabım ban yemez dimi ? veya e-posta üstündeki bütün hesaplarım ban yermi yada bir prem varsa ranked kasıyorsam premde ceza alırmı acaba

Dediğim gibi ‘’Herkes Bir Gün Ban Yiyecek’’
Umarım :D arkadaş yazdıgımı sende cevaplarmısın yada hepiniz sevinirim

İlk defa kullanıcam ama kalkıpta diyer acemiler gibi bütün ayarları acmıcam ve ana hesabımda denemicem ana hesap demişken yan hesapta hileyi kullansam ve o ban yese ana hesabım ban yemez dimi ? veya e-posta üstündeki bütün hesaplarım ban yermi yada bir prem varsa ranked kasıyorsam premde ceza alırmı acaba

İşte dediğimiz şans faktörü burada devreye giriyor. Ona göre haraket etmelisiniz.

Asıl Konu yan hesapta kullansam asıl hesap ban yermi yada e posta üstündeki bütün hesaplar

Ultra Üye
Ödüller
12
9 HİZMET YILI
Herkes profesör olmuş yok belli etmezsen yemezsin yok şansa bağlı :D Dostum öyle birşey yok Scripti hesabına inject edersen o hesaptan hayır bekleme orbwalker kullanıyorsun ve senin mouse ile yapamadığın kadar işlem yapıyor. Lol de doğal olarak algılıyor bu işlemi. Rapordan bahsetmiyorum daha bu oyunun algıladığı kısmı. Rapor kısmında sadece dodge olarak ban yersin onda da Evade ayarlarını kısabilirsin. Ama olacak şey sadece süreni ban süreni uzatır ama illaki o banı yiyeceksin o hileyi kullanıyorsan.

PROGRAMMER
Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI

Umarım :D arkadaş yazdıgımı sende cevaplarmısın yada hepiniz sevinirim

Asıl Konu yan hesapta kullansam asıl hesap ban yermi yada e posta üstündeki bütün hesaplar
Zannetmiyorum, genellikle hesap ismine ban atıyorlar ama siz yine'de temkinli davranın yeni bir hesap açın ve oradan deneyin şayet ban yerseniz, yan hesabınızla girdikten sonra onla da otamatik ban yemiş olacaksınız.

Üye
6 HİZMET YILI
Herkes profesör olmuş yok belli etmezsen yemezsin yok şansa bağlı :D Dostum öyle birşey yok Scripti hesabına inject edersen o hesaptan hayır bekleme orbwalker kullanıyorsun ve senin mouse ile yapamadığın kadar işlem yapıyor. Lol de doğal olarak algılıyor bu işlemi. Rapordan bahsetmiyorum daha bu oyunun algıladığı kısmı. Rapor kısmında sadece dodge olarak ban yersin onda da Evade ayarlarını kısabilirsin. Ama olacak şey sadece süreni ban süreni uzatır ama illaki o banı yiyeceksin o hileyi kullanıyorsan.
Yan Hesapla denerim ban yiyorsa o yesin ama inşallah bilgisayarda kayıt tutmuyordur script

Zannetmiyorum, genellikle hesap ismine ban atıyorlar ama siz yine'de temkinli davranın yeni bir hesap açın ve oradan deneyin şayet ban yerseniz, yan hesabınızla girdikten sonra onla da otamatik ban yemiş olacaksınız.
Zaten yan hesap ban yerse direk silerim asıl hesabıma sıcramasını istemem :D

Uzman Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI

dostum eğerki öyle birşey olsaydı 2.5 aydan kısa bir sürede ban yerdim ben inanmıyorum öyle birşey olduğuna

Üye
6 HİZMET YILI
dostum eğerki öyle birşey olsaydı 2.5 aydan kısa bir sürede ban yerdim ben inanmıyorum öyle birşey olduğuna
Bilgiler İçin Teşekkürler Kardeşim Konu kapatılabiliyorsa kapatıcam Bence Herkes Ögrenmesi Gerekeni Ögrendi diye umuyorum yada bu tartışma devam edicek böyle Birşeyler söylemek İsteyenler Buyursunlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...