Script banlatır mı ile ilgili .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
PROGRAMMER
Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Her hilenin ban riski var, ama senin nasıl kullandığına bağlı, he biraz da şans işi

Beer Pls
Uzman Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
aynı konuları ben de çok anlattım ama arkadaşlar konuları incelemeden ısrarla soruyorlar

Uzman Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Riot dream :) Ban konusunda Riot Games adım adım ilerledi. Report sistemi değişti. Bir dönem ciddi hukuksal bir çözüm arayışına girdi. Çok fazla script platformları ve kullanan sihirdar sayısı arttı. 1 tane Zeytin çekirdeğini yuttuğunda belki hissetmezsin ama 10 20 tane olunca yutunca yutamazsın :) böyle düşünmek lazım, şuan report sistemide biraz böyle işliyor. Paylaşılan video'da bahsedilmiş. Belki daha önce banlanmış kişilerin yapay zeka öncelik tanıyarak daha hızlı ban yemelerini sağlıyordu bilemiyorum birçok olasılık var. Log kayıtlarından ban atılıyor. Belli et ya da etme Log kayıtlarına bakıldığında script inject olduğunu sistem görüyor :) Bu onu kullanmış ya da kullanmamış gibi personal yorumda bulunmaz yapay zeka, yapacağı en büyük presonal think senin yediğin report sayısı :) Kişisel düşünmez sistem o yüzden mutlaka teknik konular ve script platformlarının yazılımsal konuları önem teşkil ediyor. Biliyorsunuz private platformlar ve bypass servisleri mevcut bunlar ban yememenizi sağlıyor. Bu da bir sisteminin olduğunun kanıtıdır. Lazsharp mesala dese ki aylık şu kadar bir ücret karşılığında private hizmet sağlıyorum. O zaman gönül rahatlığı ile script oynıyabilirsin ama mevcut şuan ki durum ile script kullanıyorsan eğlenme amaçlı ya da bir arkadaşınla lig kasmaya çalış. Hangi amaçla script kullanıldığı önemli bence.

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
o zamandan bu zamana gelişen bişeyler olmuş demek

Несмотря на предателей, я все еще стою.
Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
Arkadaşlar bazı kişiler yorumda belli etmemeye bakın vs demişte buda bir etkendir o sizin sadece ban yeme sürenizi geciktirir bandan kaçamazsınız. inject edildiği an riotun karalistesine alınırsınız ve her türlü o banı yiceksiniz. İster belli edin ister etmeyin. Yani bandan kaçamıcaksınız belli edip etmemek size kalmış tamamen

Son düzenleme:
Seçkin Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
knk rapor yememeye özen gösterirse doğrudur banlanmaz yani

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
VAC da inject üzerinden çalışıyo normalde ama en ufak bir faydası yok CSde tüm banlar OW üzerinden atılıyo önemli olan report yememek

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
her turlu dostm sıstem otomatık olarak algılıyor ıster ıstemez banlanıyorsun

Uzman Üye
7 HİZMET YILI
ben hemen ban yiyorum nedendir bilinmez çok fazla bir şey de açmıyorum :D

Banlı Üye
6 HİZMET YILI
Arkadaşım, Evade'den mümkün olduğunca az kullanmaya çalışın, bu şikayetlere neden olan ve yasak haline gelen şeydir, LOL hilelerini tanımıyor, oyuncular olduğunu tanıdığı, mümkün olduğunca gizlemeye çalışın

Donator
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Hile koruma sistemi değişti diye biliyorum, otomatik olarak da algılayabiliyor artıtk ban yersin yani ne yaparsan yap

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Çok şanslıymışsın bence daha önce sc kullanıp ban yemiyeni görmedim :D

FiestAir
Seçkin Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
dostum reporta göre oluyor zaten ama belli etmezsen hiç bir hilede banlanmazsın

Uzman Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
2 gün önce indirdim bilmiyordum ana hesapta bi el oynadım ama skor 10/14 falan umarım ban yemez :D

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
anlaşılmayacak hile yapmak imkansız yeterki oyun yapımcısı üstüne düşsün. riot game bu konuda çok tutucu bence scriptle hesabınızı tehlikeye atmayın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...