Script en iyi hero

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
arkadaşlar 2-3 yorum sonra onaylı üye olacağım nasıl kullanılıyor hangisiyle daha basit öğrenebilirim yardım eder misiniz

Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
en iyisi irelyadır ama az çok bilmen gerekir

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Vayne ezreal xerath bu herolarla çok daha rahat oynabilirsin ve kazanma oranın daha yüksek olur iyi eğlenceler :)

Seçkin Üye
Ödüller
1
6 HİZMET YILI
knk ırelia oyna zaten bozuk hero script ile e kaçırmassın ırelia ile kolay lig çıkarsın

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
genellikle ne açılıyor veya adcler için kite seçeneği var mı

öğretme imkanınız var mı biraz da olsa discord suncusunuz falan varsa
dostum space basılı tuttuğunda oto combo yapıyor hepsi ayarlardan ayarlanıyor kullanmaya başladığın kendin daha detaylı bakarsın

Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
genellikle ne açılıyor veya adcler için kite seçeneği var mı

öğretme imkanınız var mı biraz da olsa discord suncusunuz falan varsa
discordum var ama bu sizin adınıza pek hayırlı olmaz çünkü benim kuru sözlerim sizin tecrübe ettiğinizden daha faydalı olamaz o yüzden oynarak öğrenirseniz daha iyi olur

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
herkese göre en iyi değişir kanka . en iyi olan kendi oynayıp denediğindir

Uzman Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
knk kullandığın cfg ye göre değişir ama yasuo vayne ve kog eğlenceli oluyor

Süper Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
ÇOK ÖNEMLİ EDİT : 50 yoruma ulaşmayıp hile'yi kullanmamış DENEYİMSİZ ve BİLGİSİZ (halk arasında cahil ama hakaret sayılabilir bilmiyorum) kişilerin yorumlarını raporlamanı rica ediyorum

sana şu kadarını söyleyeyim normal oyun ve oyunun her elo'sunda script var seni yukarı taşiyan şey yine kendi oyun bilgin script vs script maçlarımda oldu scriptsiz oynadıp scriptli biriyle oynadığım maçlarda daha 1 hafta önce plat 2'deydim karşıda vayne script vardı v ile farmladığı için ufak tefek uyandırdı minyona 3.vuruş atmak yerine bana focuslaması lanede ezreal ve morg olmamıza rağmen skillshot namına hiçbirşey yememesi açıkçası adam lane'den 7/1 vayne ile çıktı ben ezreal ile 0/6'dım takımda fiddlestick vardı rakip vayne ne qss almayı ne de tf boyunca doğru konumlanmayı yapmadı kısacası hangi çar ile oynarsan oyna oyun bilgin önemli script insanüstü refleks ve tepki gösteriyor ama bizim aptal vayne'De olduğu gibi rakipte ağır cc var ve sen qss almıyorsan , deli gibi kite atıp pozisyon almayı bilmiyorsan bu ne yazık ki işe yaramıyor :) gelelim şampiyonlara :
Kog'maw , Zilean , Irelia , Kassadin , Katarina , Jax , Ashe , Vayne , Ezreal , Lulu , Thresh , Fiora , Caitylin , Sivir
bunlar benim fikrimce S Tier olan şampiyonlar ancak dediğimi unutma oyun bilgisi ve takip'te önemli

Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
ashe,kog'maw,xearth bunlar scriptle takımın feedlese bile kazanabilceğin herolar 1v9 atarsın

Cin Padişahı
Süper Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
bu konu hakkında yüzlerce konu var . draven gibi herolarda kullanmanı önermem sorunsuz olarak akali yasuo zed vs. düz vuruştan çok skill shot heroları için öneririm sc yi

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
beyler kullandıgım anlaşılmaz ve report yemezsem ban yer miyim

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
dostum irelia dicektim ama banlı üye olmuşsun geçmiş olsun belki okursun bunu :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...