- Konuyu başlatan
Peki bundan korunmanın veya olduğunda geri döndürmenin bir yolu var mı?flag durumuna söyle diyebiliriz: bilgisayarı isaretlemek
Peki bundan korunmanın veya olduğunda geri döndürmenin bir yolu var mı?flag durumuna söyle diyebiliriz: bilgisayarı isaretlemek
Valla benim bir üyelik vardı kullanıcı adı veya postasını hatırlamıyorum ona girmeedim mecbur yeni açtım. bundada bu muhabbet var. galiba eski üyelikte halletmişim o durumuÖğrendiğime göre burada verdiğin cevaplar senin mesaj sıralamanı arttırıyor ancak özgün olmalı başkalarının cevaplarını kopyalamamalısın 50 mesaj olduktan sonra 1 saat geçince oluyorsun diyorlar
50 yorum bide 5 gün altı olamaması lazım hesap.E kaç olması lazım şuan 0-49 arası diyor. lol açık kala kaldım resmen kullanamıyorumeskiden böyle deildi ya
wolftü zamanında bende onaylıydım ama ne wolftü hesabımı ne de memory hesabımı hatırlıyorumValla benim bir üyelik vardı kullanıcı adı veya postasını hatırlamıyorum ona girmeedim mecbur yeni açtım. bundada bu muhabbet var. galiba eski üyelikte halletmişim o durumu
ben eski hesabımı aramaya gidityorum beyler50 yorum bide 5 gün altı olamaması lazım hesap.
wolftü bende oynardım zamanında ne hileler vardı bewolftü zamanında bende onaylıydım ama ne wolftü hesabımı ne de memory hesabımı hatırlıyorum![]()
Ben de o zamanlar açmıştım hesabı hocam, neyse ki hatırlıyorum ben.wolftü zamanında bende onaylıydım ama ne wolftü hesabımı ne de memory hesabımı hatırlıyorum![]()
Size de hocam.rica ederim hocam iyi akşamlar
Hocam mesaj mı kasmaya çalışıyorsunuz bilmiyorum ama hem yanlış konu hem de spamdan ban yiyebilirsiniz.Abi pubg mobile hile güncellemesi ne zaman tamamlanacak??
Bilmiyorum hocam ben de kullanmadım daha.gankplank script yakışıyor mu?
Bu hileyi indirdikten sonra birde her çar için başka birşey indirmemiz mi gerekiyor?Ben de o zamanlar açmıştım hesabı hocam, neyse ki hatırlıyorum ben.
Size de hocam.
Hocam mesaj mı kasmaya çalışıyorsunuz bilmiyorum ama hem yanlış konu hem de spamdan ban yiyebilirsiniz.
Bilmiyorum hocam ben de kullanmadım daha.
İnanın ben de bilmiyorum hocama ama eskiden yine bu forumda olması lazım Hanbot'u kırmışlardı ve onda böyle bir durum yoktu. Ama her hero için ayrı configler vardı. Bu heroya özel configler oynanan heroda comboların daha iyi yapılması gibi bazı avantajlar sağlıyodu ama indirmeseniz de scripti kullanabiliyordunuz. Büyük ihtimalle bunda da aynı sistem vardır.Bu hileyi indirdikten sonra birde her çar için başka birşey indirmemiz mi gerekiyor?
yokPeki bundan korunmanın veya olduğunda geri döndürmenin bir yolu var mı?
Anladım hocam teşekkürler her şey için.
kardeşim kayıt olduğun süresin üstünden tam 5 saat geçmesi gerek ve 50 mesaja sahip olman gerekHocam selamlar bende kullanmak istiyorum yeniyim onaylı üye olmamız gerekiyormuş nasıl olurum bilgisi olan var mı
rica ederim ek sorunuz olursa bana herhangi bi konudan @08oxcter08 ile erişebilirsinizAnladım hocam teşekkürler her şey için.
5 saat geçmeden 50 mesaj olursa ne olur hocam bi sıkıntı yaşar mıyım yoksa 5 saat bekleyeyim sonra mı mesaj yazayımkardeşim kayıt olduğun süresin üstünden tam 5 saat geçmesi gerek ve 50 mesaja sahip olman gerek
Hocam şöyle bir konu var kendiniz de bakabilirsiniz. Eğer bir şey değişmediyse kayıt olmanızın ardından 5 gün geçmesi gerekiyor onaylı üye olabilmeniz için.5 saat geçmeden 50 mesaj olursa ne olur hocam bi sıkıntı yaşar mıyım yoksa 5 saat bekleyeyim sonra mı mesaj yazayım
Rica ederim, iyi günler.bilgilendirme için teşekkürler
Hocam emin olmamakla birlikte büyük ihtimalle uzun süredir hesabınız inaktif olduğu için alamamışsınızdır. Ama şimdi tekrar aktifleştirdiğiniz için ikisini de almışsınız.ben 1 yıldır üyeyim 2021 haziran hesbın şifresini unutmuştum bana ne zaman verirler bide 1 yıldır üye rozetini ne zaman verirler pardon 1 yıl rozetini vermişler
Bilmiyorum hocam belki yeni onaylı üye olduğunuz için sıkıntı oluyordur. İsterseniz yarın deneyin yine sıkıntı olursa da konu açıp yardım alabilirsiniz, çünkü dediğim gibi benim bir fikrim yok konu hakkında.lol hileyi neden açamıyorum