Script hakkında öneriniz var mı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Script kullanırken oynadığınız en iyi hero hangisi oluyor? bunu sırayla bütün herolarda deneyen işsiz kardeşlerim var mıdır :D

Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Adc şampiyonlarını denemeni tavsiye ederim. Özellikle Ezreal.

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
@yasin2399 valla kardeşim daha yeniyiz 6 mesajımız var 50 mesaj yapamadık bir türlü :D daha kullanmak nasip olmadı işte bekliyorum 50 mesaj sonra deniyeceğim sana yazarım tekrar.
@CLG Have Done eyvallah hacı ilk işim ezreal'ı denemek olacak çok merak ettim valla şimdiden

Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Zed,Ezreal, Yasuo, Lee Sin, Ashe, Garen, Darius: Deneyip başarılı bulduğum herolar.
Sett, Kayn, Twisted Fate, Draven: Bu şampiyonları scriptsiz daha iyi oynarsın. Komboyu çok kötü yapıyor. (örn: Kayn Q'sunu arkaya doğru atıyor. W-Q Yapmak yerine Q-W yapıyor vs. )
Kha'Zix, Vayne, Tristana, Ryze, Rengar: Herkesin övdüğü herolar.

Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
@yasin2399 valla kardeşim daha yeniyiz 6 mesajımız var 50 mesaj yapamadık bir türlü :D daha kullanmak nasip olmadı işte bekliyorum 50 mesaj sonra deniyeceğim sana yazarım tekrar.
@CLG Have Done eyvallah hacı ilk işim ezreal'ı denemek olacak çok merak ettim valla şimdiden
Sana tavsiyem bide Cassi ve Xerath denemen genel olarak SkillShotlu şampiyonlara script iyi gidiyor.

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
@CLG Have Done tatlı önerilerin için teşekkür ederim kanka onaylı üyeliğim silindiği için üzgünüm ama yapacak birşey yok kahretsin :D tekrar onaylı üye olup fikirlerini tek tek uygulayacağım...

@vesrocher valla kankam cassiopeia'yı bende düşünmüştüm faker gibi kite atarsa off tadından yenmez :D birde euwda faker nickiyle hesap açtınmı millet o sanar yeminle :Ddds

@musallat1906 hacı garen oynamak için scripte gerek yok hahahah a:Ddsds

@North. hmm anladım hocam vallahi bi onaylı üye olayım sıra sıra dediklerini deniyecem sağolasın

@tearjux muhtemelen var yeni hesap açıp dene kankam riske atma kendini

Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
@CLG Have Done tatlı önerilerin için teşekkür ederim kanka onaylı üyeliğim silindiği için üzgünüm ama yapacak birşey yok kahretsin :D tekrar onaylı üye olup fikirlerini tek tek uygulayacağım...

@vesrocher valla kankam cassiopeia'yı bende düşünmüştüm faker gibi kite atarsa off tadından yenmez :D birde euwda faker nickiyle hesap açtınmı millet o sanar yeminle :Ddds

@musallat1906 hacı garen oynamak için scripte gerek yok hahahah a:Ddsds

@North. hmm anladım hocam vallahi bi onaylı üye olayım sıra sıra dediklerini deniyecem sağolasın

@tearjux muhtemelen var yeni hesap açıp dene kankam riske atma kendini
Hile 1-4 hafta arasında ban atıyor nasıl oynarsanız oynayın

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
@atekral1 aynen özellikle euwestte hesap açıp oynayacağım faker tarzı nickle :D:D

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
Varus ile Xerath çok iyide ban riski diğerlerine göre daha yüksek sen bilirsin :)

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
@Demachia kankam valla xerath şıp diye bellie der kendini varus bir nebzede olsa belli olmaz ama xerath tam script herosu :D:D

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
@Demachia hahaha :D :D sırf eğlenmek için script kullanıcam bu arada arkadaşlar yanlış anlamayın beni kolsuz değilim şalsdşlasşlsdfasd
Post automatically merged:

@CLG Have Done Aynen artık bağdaştı script = xerath :Dd

Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
zed xreat vayne ezreal jinx lucian bunları hoşuma gidiyor

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
@Aviator zed'i pek sanmıyorum ya vayne iyi olabilir ama bak onu deniycem qnq

Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
@Demachia hahaha :D :D sırf eğlenmek için script kullanıcam bu arada arkadaşlar yanlış anlamayın beni kolsuz değilim şalsdşlasşlsdfasd
Post automatically merged:

@CLG Have Done Aynen artık bağdaştı script = xerath :Dd
Her hile kullanan kolsuz olduğu için kullanmıyor zaten kuralları aşmak insana zevk veriyor en azından benim için öyle

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Arkadaşlar scriptlerin açıklama kısmında yazdığı gibi banlanma riski çok çok yüksek hatta bazı kesimler kesin olduğunu bile söylüyor bunun için ana hesaplarınızla oynamamanızı tavsiye ederiz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...