script hakkında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Ben hileyi kullanıyorum acaba yanımda ki duomun ban yeme veya rank silinme gibi bir şansı var mı ?

Dualitet Og Ulver
Banlı Üye
Ödüller
4
Sosyal
7 HİZMET YILI
yemez yanındaki sen yersin ama

Süper Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
bro inan aklına gelebilecek herşeyi yaptım hile açılması için fakat2.loader kapanıyor C:\users\pc\appdata\local\temp\rar$exb0.564\xfproject.exe kendisi kapatıyor
pc'de virüs var ya da antivirüs'e takılıyor direkt kapatıyorsa sen bide şu resimdeki tüm yazılımları yükle tek tek kontrol et eksik varsa
yükle.png
bu listede gördüklerinin hepsini yükle işin garanti olsun ve programı tamamen sil C'de "bogarıpper" diye bi klasör olacak onu da sil %temp% yazarak appdatadaki temp'e git orada ne var ne yoksa onları da sil bilgisayarını bir tarat önce 360security ile tam tarama yap biraz uzun sürebilir işlem bittikten sonra yeniden başlat ardından 360'ı geri sil sonrasında hileyi bu yukarıdaki listedeki tüm programlar indikten sonra tekrar indir düşük bir ihtimal ama yine hata alırsan özelden ulaş

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
pc'de virüs var ya da antivirüs'e takılıyor direkt kapatıyorsa sen bide şu resimdeki tüm yazılımları yükle tek tek kontrol et eksik varsa
Ekli dosyayı görüntüle 36812
bu listede gördüklerinin hepsini yükle işin garanti olsun ve programı tamamen sil C'de "bogarıpper" diye bi klasör olacak onu da sil %temp% yazarak appdatadaki temp'e git orada ne var ne yoksa onları da sil bilgisayarını bir tarat önce 360security ile tam tarama yap biraz uzun sürebilir işlem bittikten sonra yeniden başlat ardından 360'ı geri sil sonrasında hileyi bu yukarıdaki listedeki tüm programlar indikten sonra tekrar indir düşük bir ihtimal ama yine hata alırsan özelden ulaş
moruk hepsi yüklü bende bi videoda gördüm yükledim 2.loader oto kapanıyor :D

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
duon yemez sen yiyebilirsin ama kesin mi yiyoruz bilen arkadaşlar aydınlatsa çok iyi olur

Work SMART
Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
yes there is a little chance you will get ban using cheat is prohibited.

MadcodeR*
Onaylı Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
evet öyle olucak da bekliyoruz

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
öyle bir durum yok diye biliyorum sadece senin hesabın ban yer diye biliyorujm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...