bro inan aklına gelebilecek herşeyi yaptım hile açılması için fakat2.loader kapanıyor C:\users\pc\appdata\local\temp\rar$exb0.564\xfproject.exe kendisi kapatıyoradblock veya antivirüs var mı ?
hesabımı zevke açtım bronz 4 bi hesap aldım arkadaştan şu an plat 1 bilmiyorum yer miyimyemez yanındaki sen yersin ama
pc'de virüs var ya da antivirüs'e takılıyor direkt kapatıyorsa sen bide şu resimdeki tüm yazılımları yükle tek tek kontrol et eksik varsabro inan aklına gelebilecek herşeyi yaptım hile açılması için fakat2.loader kapanıyor C:\users\pc\appdata\local\temp\rar$exb0.564\xfproject.exe kendisi kapatıyor

moruk hepsi yüklü bende bi videoda gördüm yükledim 2.loader oto kapanıyorpc'de virüs var ya da antivirüs'e takılıyor direkt kapatıyorsa sen bide şu resimdeki tüm yazılımları yükle tek tek kontrol et eksik varsa
Ekli dosyayı görüntüle 36812
bu listede gördüklerinin hepsini yükle işin garanti olsun ve programı tamamen sil C'de "bogarıpper" diye bi klasör olacak onu da sil %temp% yazarak appdatadaki temp'e git orada ne var ne yoksa onları da sil bilgisayarını bir tarat önce 360security ile tam tarama yap biraz uzun sürebilir işlem bittikten sonra yeniden başlat ardından 360'ı geri sil sonrasında hileyi bu yukarıdaki listedeki tüm programlar indikten sonra tekrar indir düşük bir ihtimal ama yine hata alırsan özelden ulaş
maalesef üye olalı en az 2 gün olması gerekiyor50 mesaja ulaşınca hileyi kullanabilecek miyim şimdi ?
hesabımı zevke açtım bronz 4 bi hesap aldım arkadaştan şu an plat 1 bilmiyorum yer miyim
tamamdırfazla belli etme kanka belli olmaz
teşekkürlerduon ban yemez