Çözüldü Script hakkında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Bilgisayarım çok kuvvetli bir donanıma sahip değil. Oyunumu genel itibariyla 60 fps'te oynuyorum. Kimi zaman takım savaşlarında bir hayli fps kaybı yaşıyorum. Şunu merak ediyorum açıkcası. Acaba script fps düşürüyor mu?

Çözüm
Zannedersem düşürüyor çünkü script bu sırada arka planda çalışıyor. Bu sıkıntıyı bende yaşıyordum. Cs go da hile kullanırken 120 fps den 60 veya 70 fps e kadar düşüyordu.
Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Zannedersem düşürüyor çünkü script bu sırada arka planda çalışıyor. Bu sıkıntıyı bende yaşıyordum. Cs go da hile kullanırken 120 fps den 60 veya 70 fps e kadar düşüyordu.

Çözüm
Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
İstersen gereksiz dosyaları silebilirsin, veya maddi durumun var ise donanımını geliştir diye tavsiyede ederim.

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
İstersen gereksiz dosyaları silebilirsin, veya maddi durumun var ise donanımını geliştir diye tavsiyede ederim.
Kesinlikle şuanda planım o yönde. Hali hazırda bilgisayar mühendisliği öğrencisi olduğum için kesinlikle bir bilgisayar almam gerekiyor fakat fiyatlar belli. Zaten son 2 gündür doların fiyatı da inanılmaz yüksek seviyede. Halim ne olur bilmem :D
Post automatically merged:

Eğer ki senin yaşadığın kadar fps kaybı yaşarsam 10 fps te oynarım galiba. Yada oynarım değil oynayamam demem lazım herhalde :D. İnşallah bu kadar düşürmüyordur.

Cin Padişahı
Süper Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
script yoğun bir güç kullanmıyor kardeşim ve ekran kartını zorlamıyor ram ile alakalı bişey ramin fazlaysa rahat kullanırsın

Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Gerçekten yaşayan birisi olarak söylüyorum 30 fps in altına düşmez. 3 hafta öncesine kadar 27 fps LOL oynuyordum. Daha doğrusu oynayamıyordum. İçten söylüyorum umarım fps değerin artar. Sana 30 fps in verdiği agresifliği anlatamam.
Kesinlikle şuanda planım o yönde. Hali hazırda bilgisayar mühendisliği öğrencisi olduğum için kesinlikle bir bilgisayar almam gerekiyor fakat fiyatlar belli. Zaten son 2 gündür doların fiyatı da inanılmaz yüksek seviyede. Halim ne olur bilmem :D
Post automatically merged:

Eğer ki senin yaşadığın kadar fps kaybı yaşarsam 10 fps te oynarım galiba. Yada oynarım değil oynayamam demem lazım herhalde :D. İnşallah bu kadar düşürmüyordur.

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Sanmıyorum ya benim arkadaşın pc si kötü eski bir pc ama oda script ile oynuyor ve normalden farkı yok fps in.

Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
eğer drawların tümünü (yani çizgilerin hepsini) kapatırsan fps'in max 5-6 düşer. sana tavsiyem drawları kapat. hilede çizgiler olarak geçebilir.

Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
I think the script does not eat much, if other applications are open, for example google crohme or internet exporte can eat the processor in them.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...