script hesaptan ana hesaba geçerken

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
ben kendi hesabımla kullanıyorum kral banda yemedim çok şükür ana hesabına geçiceğin zaman scyi açmassın olur biter bi sıkıntı yaşamassın birşey silmene gerek yok yani

Banlı Üye
2 HİZMET YILI
script yazılım olarak tespit edilmediği içni sorun olmaz bence sc yi açmaman yeterli diye düşünüyorum

400 lp enjoyer
Süper Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
düzenli olarak log temizle ve dodgeyi sürekli açık tutma. zaten wsr şu an undetected. ban yersen kendi çabandan yersin

Süper Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
Ana hesaba geçmeden önce bu programı kullanabilirsin.
https://memoryhackers.org/konular/l...script-ban-surenizi-uzatin-01-01-2022.203224/Onun dışında ana hesapta 3. parti hile veya ban yedirtebilecek oyun dosyalarına veya oyuna müdahale edebilecek yazılımları açmazsan sorun olmaz.
Ban riskini sıfıra indirmen için hileyi açmaman lazım hileyi açtığın sürece her zaman risk vardır az veya çok orası değişir sadece riski azaltmak için evadeyi kapatabilirsin veya hard cc modunda kullanabilirsin onun dışında yapabileceğin fazla bir şey yok.

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Vallaha çok umut vaat etmeyin milyarlık hesabımı durup duruken banladılar bundan sonra banladıkça yeni hesap açıyorum :D zevkine girmeye başladım

Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
bişey yapman gerekmez herhangi bir kalıntı bırakmıyor

Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
nasıl anlıcam dt olup olmadığını
Zaten başında "undetected" gibi bir şey yazıyor, bunlara dikkat edin scriptinizi kullanırken. Böyle bir şey görürseniz scripti kapatmanız yeterli olur, içiniz rahat olmazsa bilgisayarı formatlayabilirsiniz.

Uzman Üye
2 HİZMET YILI
Benim de çok merak ettiğim bir konuydu cevaplar gerçekten bana oldukça yararlı kedi.
ip ban yeme tarzı durumlar oluyor mu acaba? hile kullanırken vpn kullanmak istemiyorum çünkü ping sorunları yaşıyorum fakat bir yandan da ban yemekten korkuyorum bilgisi olan var mı acaba?

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
ben sürekli hesap değiştireiyordum ama hem scli hem scsiz hesabımda sorun çıkmadı scyi kapat yeter

Seçkin Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Bişi yapmana gerek yok hocam aklında şüphe kalmasın hile şuan DT değil ben hile açıkken bile değiştiriyorum hiç bişi olmadı

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
temp silebilirsin

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Ban riskini sıfıra indirmek için herhangi bir şey yapamazsın mantıken çünkü script ud olduğu için ban attırmaz sana onun dışında hesaptan hesaba geçerken log silebilirsin

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Uzman Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Hiçbir türlü log yok anca maçta çok report yersen ban yersin kullanmadan yemessin merak etme. doya doya kullanabilirsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...