Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
lolde script varken başka bi hesaptan scrpitsiz oynayabilir miyim ?
script indirip bi hesaptan sürekli scrpitli oynayıp ana hesabıma geçtiğimde kapatmak istiyorum ban yememek için hangi dosyaları silmeliyim veya ne yapmalıyım ?
'' Windows + R '' bas yada sol alttaki windows tuşuna sağ tıklayıp çalıştır a bas, çıkan yere %appdata% yaz, açılan klasörde LPRB diye bir klasör olucak onu silersen ban yemezsin.
hileyi inject etmedigin hesapta ban riskin de olmaz bn sürekli oyle yapıyorum hiç birşey silmeden main hesaba girip yapıp oynuyorum için rahat etmek isterse calıstır %temp% ve temp klosörünü temizleyebilirsin ekstra olarak %appdata% LPRB klosörünü silebilirsin ama bu sc de ki bütün ayarlarını siler kullancagın zaman tekrardan ayarlaman gerekicektir
sağlıklı olması acısından win+R calıştıra %appdata% yazıp enterlayın daha sonra orada bulunan LPRB adlı dosyayı silin ve temp dosyasınızı bosaltım sonra ana hesabınıza giriş yapın
script indirip bi hesaptan sürekli scrpitli oynayıp ana hesabıma geçtiğimde kapatmak istiyorum ban yememek için hangi dosyaları silmeliyim veya ne yapmalıyım ?