script hesaptan ana hesaba geçerken

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
öyle birşey yok hocam istediğiniz kadar belli edebilirsiniz. scriptten exploit acmadıgınız sürece,ban wave gelmediği sürece birşey olmaz.
ban wave engellemek imkansız sc nin dt olma durumuyla alakalı onun hakkında birşey yapamayız.
exploitin anlamını bilmiyorsan kısaca sadece sc kullananların yapabiliceği şeyler gibi düşünebilirsin sc ayarlarından onu kaparsan herhangi bir ban söz konusu değildir.
yani yok efendim legit ayarmış belli etmemekmiş evade kapatmakmış yok oymuş yok buymuş öyle birşey söz konusu değil.
örnek olarak bi kac exploit bırakıyorum daha da anlamanız adına. videoları izledikten sonra sc yi son ayarda kullanabilirsiniz iyi eğlenceler.
- hala calısan bir exploit. bizim scriptte de var
- maalesef calısan bir exploit değildir.
hala calısan bir exploit. bizim scripte yok. @Adc Main kendisine video icin teşekkür derim + cok caz yapıyosun sus.
ayrı olarak sc kullandıgın bi hesaptan başka hesaba gecerken birşey yapmana gerek yok sadece scripti calıştırma yeter.
Post automatically merged:

Benim de çok merak ettiğim bir konuydu cevaplar gerçekten bana oldukça yararlı kedi.
ip ban yeme tarzı durumlar oluyor mu acaba? hile kullanırken vpn kullanmak istemiyorum çünkü ping sorunları yaşıyorum fakat bir yandan da ban yemekten korkuyorum bilgisi olan var mı acaba?
lolde hwid veya ip ban gibi birşey yoktur.

Seçkin Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Banwave gelmediği sürece absürt şeyler yapmazsan yemezsin hocam

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
sc yi kapat geç kankam bir sorun olacağını hiç sanmıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...