Onaylı Üye
sc ile 120 mac atmıstım ban yemeden sen nasıl yiyorsun anlamadım.Bot hesapta deil
hocam şu anda scriptten ban yeme ihtimali yüksek mi yoksa hala eskisi gibi mi. Tekrardan scripte başlamayı düşünüyorum da.Bot hesap kullanmayın kullandıgınız için ban yiyorsunuz aksi şekilde sorunsuz kullanabilirsin
Sadece skillshotlar açık kullanıyorum ekstradan kite atarken kullanıyom ama dodge vb açık değil hiç bir zamanNeleri açtın ne derece kullandın söylesene
Bot hesap olmadığını belirttim.Bot hesap kullanmayın kullandıgınız için ban yiyorsunuz aksi şekilde sorunsuz kullanabilirsin
Hileyi abartarak kullanıp her maç 3 4 tane report yemediğiniz sürece ban yemezsiniz profilime bakıp görebilirsiniz hile banlandırmıyor. Rapor üzerine ban yersiniz sadecehocam şu anda scriptten ban yeme ihtimali yüksek mi yoksa hala eskisi gibi mi. Tekrardan scripte başlamayı düşünüyorum da.
clickleri mouse'u döndürerek atıyorsanız belli ediyorsunuzdur. Sağ sol yukarı aşağı şekilde mouse'u yönetin.Sadece skillshotlar açık kullanıyorum ekstradan kite atarken kullanıyom ama dodge vb açık değil hiç bir zaman
Bot hesap olmadığını belirttim.
imkansız diyebilirim sana farklı bir script kullanmış olabilirsin kalıntı kalmış olabilir riot bunu algılamış olabilir kendimiz de kullanıyoruz ki böyle bir durum oldugunda forum curcuna yerine dönüyor diyebilirim. yani sürekli herkes ban yedim ban yedim tarzı şeyler söylüyor ki kendimiz de oynuyoruz dediğim gibi bi problem yokSadece skillshotlar açık kullanıyorum ekstradan kite atarken kullanıyom ama dodge vb açık değil hiç bir zaman
Bico bende kullandım skilshotl açıktı 5 maç atıp çıktım 1 dolu 1 boş yapıyorum yemedşm halenSadece skillshotlar açık kullanıyorum ekstradan kite atarken kullanıyom ama dodge vb açık değil hiç bir zaman
Adam haklı ben lolde 5 maç atıp çıkıyorum 1 gün sonra giriyorum dia oldum dün yarın girecem devam edecem 1 dolu 1 boş yaparsa yemez benceimkansız diyebilirim sana farklı bir script kullanmış olabilirsin kalıntı kalmış olabilir riot bunu algılamış olabilir kendimiz de kullanıyoruz ki böyle bir durum oldugunda forum curcuna yerine dönüyor diyebilirim. yani sürekli herkes ban yedim ban yedim tarzı şeyler söylüyor ki kendimiz de oynuyoruz dediğim gibi bi problem yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?