Onaylı Üye
arkadaşlar izlediğim sc videğilarında mesela kalista e biriktirdiğinde nekadar vuracak gibi özellikler var onu gösterebileceğimiz bir ayar varmı ?
Oyun içerisinde yazılımı başlattığında aktivasyon kısmı var, buradan özellikleri değiştirebilir ve kendine göre değer biçebilirsin. Kalista kullanımlarında "e only kill" seçeneğini işaretlersen e damage %100'e ulaştığında otomatik e skill'ini patlatacaktır. Kaç damage vuracağını hesaplamana böylelikle gerek kalmaz. Ama istisnai olarak değiştirmek istersen dediğim gibi aktivasyon kısmına bakabilirsin 8.seçenekte mevcut.arkadaşlar izlediğim sc videğilarında mesela kalista e biriktirdiğinde nekadar vuracak gibi özellikler var onu gösterebileceğimiz bir ayar varmı ?
% kısmında kullanım aşamasını %85'e alarak aktivatörleri aktif hale getirirsen otomatik olarak BV ya da Mahvolmuş kullanacaktır. İyi forumlar.Activitor de Bende Mahvolmusu kullanamıyorum aktıf edıyorum ama kullanmıyor bi problemmi var acaba benmı yapamıyorum
Tesekür ederim Tekrar bir Deneyecegim insallah calısır dedıgın gibi% kısmında kullanım aşamasını %85'e alarak aktivatörleri aktif hale getirirsen otomatik olarak BV ya da Mahvolmuş kullanacaktır. İyi forumlar.
Rica ederim, farklı sorunlarla karşılaşırsan iletişime geçebilirsin, iyi forumlar.Tesekür ederim Tekrar bir Deneyecegim insallah calısır dedıgın gibi
Aktifleştirmek için bazı seçeneklerdeki kıyaslamaları kapatmalı ve akabinde yalnızca elinde bulunan itemler üzerinden seçenek tazelemelisin. Mesela Seraph ile Zhonya itemlerinde ikisini de %30'da kullansın diye aktarım yaparsan bir tanesinde aksaklık yaşarsın. Aralarında yazılımın uygulayabileceği bir zaman bırakmalısın Örn: Zhonya %35, Seraph %60 gibi. Deneyerek olumlu sonuç alabilirsin. İyi forumlaravtivitor bende kullanamıyorum nedenini bilen varmı
hangi aşamayı brom ?aşamayı etkinleştirmen lazım etkinleştirdikten sonra bir daha dene eğer olmazsa youtubdan araştır
Güzel açıklamışsınOyun içerisinde yazılımı başlattığında aktivasyon kısmı var, buradan özellikleri değiştirebilir ve kendine göre değer biçebilirsin. Kalista kullanımlarında "e only kill" seçeneğini işaretlersen e damage %100'e ulaştığında otomatik e skill'ini patlatacaktır. Kaç damage vuracağını hesaplamana böylelikle gerek kalmaz. Ama istisnai olarak değiştirmek istersen dediğim gibi aktivasyon kısmına bakabilirsin 8.seçenekte mevcut.
İşinize yaradıysa ne mutlu, iyi forumlar dilerimGüzel açıklamışsın