Script ile ilgili

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
ee dostum şöyle diyeyim ben sana;
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

LOL'ün kendi forumlarında ''LOL SKİN PRO'yu'' kullananların tartıştığı konu başlıkları mevcut, lütfen bilip bilmeden ''yanlış bilgi'' diyerek insanları yanlış yönlendirme :)
o insanlar loga dushen insanlar oyunu chokenler coguda oyunun chokmezse zaten ban yeme ihtimalin yok 1.5 yil oluyor kullaniyorum ben arkadaslarimda dahil.

Grazie dai forza ferrari!
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Arkadaşlar ben LazySharpta her şeyi kapatıp sadece skin kullanıyorum. Elimle oynuyorum yani. Ban riski var mıdır acaba ?
dostum hileyi injectlediğin andan itibaren ban listesine ismin düşecektir fakat ben oyun yeni güncellendiğinden birkaç gün boyunca girmeyeceğim ban wave zamanlarında girmeni tavsiye etmem

Onaylı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
scriptin buga soktugu herolari oynama reis ezevade kesinlikle kullanma bana guven 1.5 yildirkullaniyorum akradaslarimda dahil 2.3 yil kullanan arkadaslarim var ban yemezsin.

Banlı Üye
6 HİZMET YILI
Raul55 Flame yanıltma , saldırma bilgi gibi durumlardan RAPOR ediyorum.
İşe yarrasa...

Banlı Üye
6 HİZMET YILI
scriptin buga soktugu herolari oynama reis ezevade kesinlikle kullanma bana guven 1.5 yildirkullaniyorum akradaslarimda dahil 2.3 yil kullanan arkadaslarim var ban yemezsin.

Uydurma arkadaş.

2-3 yılda RIOT mahmemeye verdi adamları,sistemini değiştirdi,içeride ekip kurdu,kendine özgü bir Anti-Cheat sisdtem kurdu.
Adamlar izin veriyor hileye bu yüzden kullanabiliyorsunuz.

Senin neyin kafasındasın?

Onaylı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
bunlar bosh sohbet reisim oyunun bani zaten RAPORA bagli birshey yada oyunun chokmesi gerek LOG ada dushmen ichin oyunun coktugu zaman ekranina send problem diye birshey chikiyor o chikmadigi surece ban yemezsin

Hayallerde yaşanabilseydi güzeldi
Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Lol skin hack yaz ilk siteye gir ordan indir ordan skinle oyna daha az ban yemee sansı var

Onaylı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Uydurma arkadaş.

2-3 yılda RIOT mahmemeye verdi adamları,sistemini değiştirdi,içeride ekip kurdu,kendine özgü bir Anti-Cheat sisdtem kurdu.
Adamlar izin veriyor hileye bu yüzden kullanabiliyorsunuz.

Senin neyin kafasındasın?
lan en son hileye chozum seezon 7 de gelen guncellemeyle oldu zaten rapor sistemi genishletildi ve guncellendi sen ne diyorsun reis adamlar ticket atmayi gelishtirdi ticketdan ban atilmazdi eskiden artik atiliyor

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Ban kaçınılmaz gibi bir şey sadece skind hilesi de kullansan

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
%100 ban yersin.O inject oldu mu sistem algılayıp seni bir listeye atıyor

Seçkin Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
kardeşim istersen hileyi aç hiçbir özelliği kullanma oyuna hileyle girdiğin an ban yersin sadece skin hilesi için kullanıyorsan niye script kullanıyor lol skin kullan 6 aydır lol skin kullanıyorum ban atmıyor

Seçkin Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Hile oyuna inject olduktan sonra elbette skin kullansanda ban yeme riskin vardır. Sadece bir skin hilesi ile bu tarz risk'e girmeni önermem dostum.

⭐Can Bovver⭐
Ultra Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
var dostum acıklamsı yapıldı skın mod ban sebebı dıye elinde sonunda bann yersın dikkat et

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...