- Yasaklandı
Banlı Üye
onun kadar sende yenisin yanlis bilgi verme.
Verdiğim yanlış bilgi nedir?
onun kadar sende yenisin yanlis bilgi verme.
%100 ban yersin.O inject oldu mu sistem algılayıp seni bir listeye atıyor geç yersin ama yersinArkadaşlar ben LazySharpta her şeyi kapatıp sadece skin kullanıyorum. Elimle oynuyorum yani. Ban riski var mıdır acaba ?
o insanlar loga dushen insanlar oyunu chokenler coguda oyunun chokmezse zaten ban yeme ihtimalin yok 1.5 yil oluyor kullaniyorum ben arkadaslarimda dahil.ee dostum şöyle diyeyim ben sana;
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
LOL'ün kendi forumlarında ''LOL SKİN PRO'yu'' kullananların tartıştığı konu başlıkları mevcut, lütfen bilip bilmeden ''yanlış bilgi'' diyerek insanları yanlış yönlendirme![]()
dostum hileyi injectlediğin andan itibaren ban listesine ismin düşecektir fakat ben oyun yeni güncellendiğinden birkaç gün boyunca girmeyeceğim ban wave zamanlarında girmeni tavsiye etmemArkadaşlar ben LazySharpta her şeyi kapatıp sadece skin kullanıyorum. Elimle oynuyorum yani. Ban riski var mıdır acaba ?
onun görüp görmesiyle ban atılmıyor dostum. Lol'ün dosyalarına enjekte ediliyor yüklenen dosyalar kısaca kişiyle alakalı değil Riot veri tabanına işleniyor.o hile sayılmıyo sadece sen görüyorsun neticede o skini
knk inject oldu mu her türlü yiyorsun bak adamlar süre bile vermişler %100 ban riski yoktur lütfen demeyin.Verdiğim yanlış bilgi nedir?
o anlamda demedim riot dosyayı fark etmediği sürece diğerleri zaten onu raporlamaz scripttenonun görüp görmesiyle ban atılmıyor dostum. Lol'ün dosyalarına enjekte ediliyor yüklenen dosyalar kısaca kişiyle alakalı değil riot veri tabanına işleniyor.
Yüklediğin an Riot 3. part yazılım'a düşüyorsun, ha tölere ederlerse ne şans senden yanao anlamda demedim riot dosyayı fark etmediği sürece diğerleri zaten onu raporlamaz scriptten
scriptin buga soktugu herolari oynama reis ezevade kesinlikle kullanma bana guven 1.5 yildirkullaniyorum akradaslarimda dahil 2.3 yil kullanan arkadaslarim var ban yemezsin.
lan en son hileye chozum seezon 7 de gelen guncellemeyle oldu zaten rapor sistemi genishletildi ve guncellendi sen ne diyorsun reis adamlar ticket atmayi gelishtirdi ticketdan ban atilmazdi eskiden artik atiliyorUydurma arkadaş.
2-3 yılda RIOT mahmemeye verdi adamları,sistemini değiştirdi,içeride ekip kurdu,kendine özgü bir Anti-Cheat sisdtem kurdu.
Adamlar izin veriyor hileye bu yüzden kullanabiliyorsunuz.
Senin neyin kafasındasın?
Var dostum ben kendim bizzat şahit oldum kendimdeskin hilesi icin ban riski yoktur