Ʉ₥⛎⚽✅
Seçkin Üye
Arkadaşlar ben LazySharpta her şeyi kapatıp sadece skin kullanıyorum. Elimle oynuyorum yani. Ban riski var mıdır acaba ?
1 yıldır skin hilesi kullanıyorum 15 gün ban bile yemedim sallarken arkalı sallayın bilader beHile açıldığı anda herşeyi kapatsanız bile LOG lara kaydolduğunuzdan BAN yiyeceksiniz.
Dostum lazysharp kullanıp 1 yıldır ban yemedin mi?Hayir?1Yildir Kullaniyorum Kendim Bizzat EUNORDIC TR WEST DAHIL Kesinlikle Ama kesinlikle yasuo oynamayin scriptle bugludur direk q atar belli olur ezevadede kullanmayin kesinlikle yanlis bilgi veriyorsun 1yil oldu kullaniyorum ben.
Post automatically merged:
lol pro skin o kesinlikle lol pro skinden kimse ban yemeedi WOOXY den ban yiyen insanlar oldu uygulamada kapatildi ve su an basga turlu cikardilar yanlis bilgi.
Ban yemeyen arkadaş diye bir şey yok çünkü onlar da mutlaka yiyeceklerBu ban yemeyen arkadaşlar nasıl ban yemediklerini anlatabilir mi acaba? Yardımcı olabilecek var mı ?
Öyle de 1 senedir 2 senedir yemedik diyorlar baksanaBan yemeyen arkadaş diye bir şey yok çünkü onlar da mutlaka yiyecekler
lan en son hileye chozum seezon 7 de gelen guncellemeyle oldu zaten rapor sistemi genishletildi ve guncellendi sen ne diyorsun reis adamlar ticket atmayi gelishtirdi ticketdan ban atilmazdi eskiden artik atiliyor
bunlar bosh sohbet reisim oyunun bani zaten RAPORA bagli birshey yada oyunun chokmesi gerek LOG ada dushmen ichin oyunun coktugu zaman ekranina send problem diye birshey chikiyor o chikmadigi surece ban yemezsin
Bu ban yemeyen arkadaşlar nasıl ban yemediklerini anlatabilir mi acaba? Yardımcı olabilecek var mı ?
Hileyi yapan adamlar bile 1 hafta ile 1 ay arasında süre vermişler ban yemek içinÖyle de 1 senedir 2 senedir yemedik diyorlar baksana
20 USD ödediğimiz yer neresiUygur geyikler dinlesin
Bu arkadaşın yazdıklarına inanmayın küll,yen hatalı..
Hile kullanıyorsanız BAN kaçınılmaz. 1 Hafta ve 2 Ay arası tolerans ı var.
Ayda 20 USD öderseniz "ki 1 sene ben ödedim yine de ban yedim zamamında" risk oranı azalır.
Illegal işlem olduğundan garanti ban olur.
1 yıldır skin hilesi kullanıyorum 15 gün ban bile yemedim sallarken arkalı sallayın bilader be
Dostum lazysharp kullanıp 1 yıldır ban yemedin mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?