Script ile ilgili

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ʉ₥⛎⚽✅
Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Var kardesim,boşunami millet skine para veriyor :) ban yersin,yok diyen arkadaslar yaniliyor.Sadece evade kullanan biri %75ban yerken,kullanmiyan %25ise sende en fazla yuzde 5lik kisimdasindir.Kendi tercihin,dusuk bir ihtimalde olsa,enjekte ettigin an ban yeme ihtimaliyle karsi karsiyasindir

Süper Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
Hileyi açtığın anda kullansanda kullanmasanda her türlü ban yersin fakat geç yersin ama her türlü ban kaçınılmaz oluyor.

Acemi Mühendis
Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Arkadaşlar ben LazySharpta her şeyi kapatıp sadece skin kullanıyorum. Elimle oynuyorum yani. Ban riski var mıdır acaba ?

Oyuna inject edildiği için kesinlikle ban riski aynıdır. Oyun dosyalarından hariç bir DLL inject ediliyor sonuçta. SkinChanger da riot tarafından yasaklanan bir uygulamadır. Bu yüzden yine aynı riski taşır.

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
her zaman ban riski var sistemsel bir olay bu

heşteg2010
Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Ban riskiniz ne olursa olsun vardır, ban riski yok diğe garanti vermiyoruz. 1 hafta - 2 ay olarak ban yeme süresi zaten MH UI'de yazıyor.

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Hayir? :D 1Yildir Kullaniyorum Kendim Bizzat EUNORDIC TR WEST DAHIL Kesinlikle Ama kesinlikle yasuo oynamayin scriptle bugludur direk q atar belli olur ezevadede kullanmayin kesinlikle yanlis bilgi veriyorsun 1yil oldu kullaniyorum ben.
Post automatically merged:

lol pro skin o kesinlikle lol pro skinden kimse ban yemeedi WOOXY den ban yiyen insanlar oldu uygulamada kapatildi ve su an basga turlu cikardilar yanlis bilgi.
Dostum lazysharp kullanıp 1 yıldır ban yemedin mi?

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
ihtimali var. oyun dosyalarını değiştiriyor sonuç olarak. her türlü yakalanır.

CauSXOXO Kralım Hayatım Bol tereyağlı İskenderim
Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
1. olarak lol senin loglarından çok exploitlere bakıyo yani sen skin changera da kullanmasan bile ban riskin var 2.si en fazla ban riski taşıyan script skin changer onu kullanmayıp dodge felan kullansan daha iyi olur

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Bu ban yemeyen arkadaşlar nasıl ban yemediklerini anlatabilir mi acaba? Yardımcı olabilecek var mı ?

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
riot games son zamanlarda fazla oyun çıkardığı için diğer oyunlara uğraştıkları için lolde pek bişey olacağını düşünmüyorum

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
vardir kardesim.cunki skinler animasyonlari farklidir o yuzden oyun seni normal hitboxda gormuyor o yuzden daha hizli ban yiye bilirisnsin.

Banlı Üye
6 HİZMET YILI
lan en son hileye chozum seezon 7 de gelen guncellemeyle oldu zaten rapor sistemi genishletildi ve guncellendi sen ne diyorsun reis adamlar ticket atmayi gelishtirdi ticketdan ban atilmazdi eskiden artik atiliyor

En son hileye çözüm derken kardeş.LAN lı lunlu konuşma 2012 de hileden 8 hesabım var.Ayrıca rapor sistemi ile ban atmıyor RIOT hatta rapor a bakmıyor.

bunlar bosh sohbet reisim oyunun bani zaten RAPORA bagli birshey yada oyunun chokmesi gerek LOG ada dushmen ichin oyunun coktugu zaman ekranina send problem diye birshey chikiyor o chikmadigi surece ban yemezsin

RIOT rapor sistemini ban için kullanmıyor.
Kendi denemelerimden biliyorum.

Bu ban yemeyen arkadaşlar nasıl ban yemediklerini anlatabilir mi acaba? Yardımcı olabilecek var mı ?

Sallıyor o ve bir yetkili de çıkıp adamı susturmuyor olmadı bu bence...

Banlı Üye
9 HİZMET YILI
Uygur geyikler dinlesin :)
Bu arkadaşın yazdıklarına inanmayın küll,yen hatalı..

Hile kullanıyorsanız BAN kaçınılmaz. 1 Hafta ve 2 Ay arası tolerans ı var.
Ayda 20 USD öderseniz "ki 1 sene ben ödedim yine de ban yedim zamamında" risk oranı azalır.
Illegal işlem olduğundan garanti ban olur.
20 USD ödediğimiz yer neresi

Banlı Üye
6 HİZMET YILI
1 yıldır skin hilesi kullanıyorum 15 gün ban bile yemedim sallarken arkalı sallayın bilader be

Sadece skin için oyuna giriyorsan sana ban atmaya bile gerek duymamışlardır.
LOL skinin konuyla ilgisi yok ayrıca..

Sen LOL skin alam-nındadeğilsin LazySharp bu alan..

Dostum lazysharp kullanıp 1 yıldır ban yemedin mi?

Sallıyor o...
Yetkililerin uyarması gerekiyor.

2012 den beri kullanıyorum hile.Baya da para verdi.Aboneydim..
Mahkemeye verdi RIOT herşey bitirdi.

Baktı işler kötü gidiyor kendisi hileyi açtırdı.

Hile de kazancı var aadamların..
Hile ile Vayne açan arkadaşlar 400 RP çekiveriyor..Neden hemen banlasın ki.29. lvl da banlanacak zaten o kişi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...