Hata Falan Vermez Veriyorsa Sizden Kaynaklidir.konsolda hata veriyor ve oyun bunu fark edeerse ban yeme ihtimalin var ama fark etmesi zor
Hayir Yoktur Reis Algilanmasi Cok Zor Su An Zaten Guzel AntiHileleri Bile Yok EzEvade Acharsan Ban Yeme Riskin Kuchuk Rankda Chok Az Olur Ama Rankin Yukseldikce Ban Yeme Riskin Artar Cunku Yuksek Rankda Direk Anliyorlar Hile Olup Olmadigini. Yani Sadece Skin Ichinse Yemezsin.
skin hilesi icin ban riski yoktur
Hayir?Uygur geyikler dinlesin
Bu arkadaşın yazdıklarına inanmayın küll,yen hatalı..
Hile kullanıyorsanız BAN kaçınılmaz. 1 Hafta ve 2 Ay arası tolerans ı var.
Ayda 20 USD öderseniz "ki 1 sene ben ödedim yine de ban yedim zamamında" risk oranı azalır.
Illegal işlem olduğundan garanti ban olur.
lol pro skin o kesinlikle lol pro skinden kimse ban yemeedi WOOXY den ban yiyen insanlar oldu uygulamada kapatildi ve su an basga turlu cikardilar yanlis bilgi.her hile de ban riski vardır, o zaman ''skin lol'' adlı uygulamayı kullanan bir çok insan ban yedi, senin de dediğin gibi ''sadece skin hilesi kullanıyorum'' diyen bir çok elemanın hesabı perma yedi. saygılarımla...
Uygur geyikler dinlesin
Bu arkadaşın yazdıklarına inanmayın küll,yen hatalı..
Hile kullanıyorsanız BAN kaçınılmaz. 1 Hafta ve 2 Ay arası tolerans ı var.
Ayda 20 USD öderseniz "ki 1 sene ben ödedim yine de ban yedim zamamında" risk oranı azalır.
Illegal işlem olduğundan garanti ban olur.
Loga kayit olmasi icin oyunun chokmesi gerek reisim
ee dostum şöyle diyeyim ben sana;Hayir?1Yildir Kullaniyorum Kendim Bizzat EUNORDIC TR WEST DAHIL Kesinlikle Ama kesinlikle yasuo oynamayin scriptle bugludur direk q atar belli olur ezevadede kullanmayin kesinlikle yanlis bilgi veriyorsun 1yil oldu kullaniyorum ben.
Post automatically merged:
lol pro skin o kesinlikle lol pro skinden kimse ban yemeedi WOOXY den ban yiyen insanlar oldu uygulamada kapatildi ve su an basga turlu cikardilar yanlis bilgi.
sana göre uydurma olabilir ama gerçek bu bu ara da sen de yorum kasmaUydurma cevap..
50 mesaj için yazılmış..(Yöneticilere duyurulur..)