Script ile lose serisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
oyun artık takım oyunu sc bile iş görmez artık

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Selam! Bir çok insanın düşündüğü şey tam olarak script kullanarak en iyisi olmak. Ancak olay tam olarak böyle değil maalesef script dediğimiz olay senin yerine comboları yapan spellerini kullanan eşyalarını kullanan bir program. Yani bu demek oluyor ki script sana maç kazandırmaz. Oyun bilgin yoksa bırak chall eloyu silver-gold arası kalırsın. Oyun bilgini geliştir ve tekrar oyna. İyi oyunlar ve forumlar.
Altına imzamı atarım 3 kişiyle 4 kişiyle birebir atmaya çalışmasan bence daha mantıklı olur
ya script fpsi etkiliyormu birde bu ayarları ben nasıl hepsini öğrenicem çok ayar varyaaa
SC fps i düşürüyor ama her update ile daha yüksek fps alıyorum gibi geliyor

Son düzenleme:
Onaylı Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
bende script ile iyi oynarım diye düşündüm ama belli etmemek için biraz çekingen oynuyorum

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
eee oyunda bir tek siz script değilsiniz ya Karşıya da Gelicek Tabiki 1-2 kişi değil 5 kişi
lolde tahminen kaç bin kişide sc vardır?
Post automatically merged:

O dediğin herolar dostum erken saffada çok iyi idare edip oyunu çok iyi takip edip oyunu kitlemekle alakalı ki bunu altın bir adam çok rahat yapamaz bunlar ancak yüksek elolarda olur ki genelde ban pick oluyorlar zaten :)
hagi herolar mesela reis?
Post automatically merged:

Selam! Bir çok insanın düşündüğü şey tam olarak script kullanarak en iyisi olmak. Ancak olay tam olarak böyle değil maalesef script dediğimiz olay senin yerine comboları yapan spellerini kullanan eşyalarını kullanan bir program. Yani bu demek oluyor ki script sana maç kazandırmaz. Oyun bilgin yoksa bırak chall eloyu silver-gold arası kalırsın. Oyun bilgini geliştir ve tekrar oyna. İyi oyunlar ve forumlar.
güzel yorumun için teşekkür ederim dostum

Son düzenleme:
Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
her script kullanan kazanacak diye bir şey yok ki

Üye
5 HİZMET YILI
Aga oyun okumayı da bilmen lazım. sen bir koridora sıkışır 15-20 dk çıkmazsan sen ne kadar kasarsan kas takımın ezildi mi zor kurtarıyorsun

Onaylı Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
sadece destek olarak bir arkadaşına ver ve oyna

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
play for fun not to win xD

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
helal olsun tam olarak cevap bu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...