Altına imzamı atarım 3 kişiyle 4 kişiyle birebir atmaya çalışmasan bence daha mantıklı olurSelam! Bir çok insanın düşündüğü şey tam olarak script kullanarak en iyisi olmak. Ancak olay tam olarak böyle değil maalesef script dediğimiz olay senin yerine comboları yapan spellerini kullanan eşyalarını kullanan bir program. Yani bu demek oluyor ki script sana maç kazandırmaz. Oyun bilgin yoksa bırak chall eloyu silver-gold arası kalırsın. Oyun bilgini geliştir ve tekrar oyna. İyi oyunlar ve forumlar.
SC fps i düşürüyor ama her update ile daha yüksek fps alıyorum gibi geliyorya script fpsi etkiliyormu birde bu ayarları ben nasıl hepsini öğrenicem çok ayar varyaaa
lolde tahminen kaç bin kişide sc vardır?eee oyunda bir tek siz script değilsiniz ya Karşıya da Gelicek Tabiki 1-2 kişi değil 5 kişi
hagi herolar mesela reis?O dediğin herolar dostum erken saffada çok iyi idare edip oyunu çok iyi takip edip oyunu kitlemekle alakalı ki bunu altın bir adam çok rahat yapamaz bunlar ancak yüksek elolarda olur ki genelde ban pick oluyorlar zaten![]()
güzel yorumun için teşekkür ederim dostumSelam! Bir çok insanın düşündüğü şey tam olarak script kullanarak en iyisi olmak. Ancak olay tam olarak böyle değil maalesef script dediğimiz olay senin yerine comboları yapan spellerini kullanan eşyalarını kullanan bir program. Yani bu demek oluyor ki script sana maç kazandırmaz. Oyun bilgin yoksa bırak chall eloyu silver-gold arası kalırsın. Oyun bilgini geliştir ve tekrar oyna. İyi oyunlar ve forumlar.
oynamana bağlı dilkkatli oynarsan kazanırsın birde duon yoksa mid veya solo oynamak iyli olurher script kullanan kazanacak diye bir şey yok ki
Çözümü biliyorum.
helal olsun tam olarak cevap bu.Selam! Bir çok insanın düşündüğü şey tam olarak script kullanarak en iyisi olmak. Ancak olay tam olarak böyle değil maalesef script dediğimiz olay senin yerine comboları yapan spellerini kullanan eşyalarını kullanan bir program. Yani bu demek oluyor ki script sana maç kazandırmaz. Oyun bilgin yoksa bırak chall eloyu silver-gold arası kalırsın. Oyun bilgini geliştir ve tekrar oyna. İyi oyunlar ve forumlar.