aynen bundan iste dia-master eloda maclarin kaderini bu belirliyor trde heheaz önce arama girdik karşı 5 sc açmıştı ama bizim scler daha sağlamdı kazandık![]()
oyun firması anlayamıyor değilki kanka haksız ban atmak istemiyorlar hile korumalarıda cok güçlü olmadığı için böyle oluyor.O çemberi şuan wsreborn yapamıyor, belli ki toir ya da bgx kullanıyorlar. İşin garip yanı bunu normal bir kullanıcı bile anlayabiliyorken, koskoca oyun firmasının anlayamamasıYa da anlamak için çabalamaması mı demeliydim
yavaş yavaş lol de sc olmak normal oluyorotp olmak için yeni bir hesap açtım ve sıfırdan kasmaya başladım. sihirdar vadisi sarmadığı için çar 30 levle olana kadar sadece aram girmeye karar verdim. biraz önce oyunda karşıma ashe script geldiğini söyledim ve chatten hemen sataşmaya başladım. ardından takımımdaki caitliyn kanka l ye bas evade kapatırsın vs demeye başladı. anladım ki ashe ve caitlyn de script kullanıyormuş. chatte script muhabbeti dönmeye başladı. ardından karşı takımdai jhin ve sona çember çizmeye başladılar(hani yalnızca script ile çizilebilen çemberler).... birine bok atarken 4 5 kişinin script olduğu bir maça denk geldim... sizce bu bi tesaadüf mü ? düşük eloda çok fazla kullanıldığı için mi denk geldim ? yoksa lol sciptleri tespit edip aynı oyuna mı sokuyor ?
Oyun firmasının ilgisizliği değil aslında, Türkiye Sunucusunda pek ilgilenmiyorlar. West'te şüphelendiğin bir oyuncu hakkında ticket açtığın zaman, oyun direkt incelenmeye alınıyor ve gereken işlemler yapılıyor. Türkiye Sunucusu battı kısaca Lol'ün.O çemberi şuan wsreborn yapamıyor, belli ki toir ya da bgx kullanıyorlar. İşin garip yanı bunu normal bir kullanıcı bile anlayabiliyorken, koskoca oyun firmasının anlayamamasıYa da anlamak için çabalamaması mı demeliydim
hocam sc ile 1 haftadır 25 lvlda aram takılıyorum inanırmısın oyunu max 2-3 sc gelmiştir bana niyeyse fazla sc gelmiyo yada ben anlamıyorumtr 0-30 lwl özellikle aramda her el 10 kişiden en az 5i sc komedi oralar sc fightları fena
Bunu tespit edip banlamak çok zor değil emin ol.Riotun yapıcağı tek şey bir oyuncunun dakika başına yaptığı ortalama click sayısını ölçmek,Örneğin normal bir oyuncu dakikada 40-50 kez click atıyorken script kullanan bir oyuncu dakikada 1500-2000 arası click atıyordur.Yapıcağı tek şey bu.Anormal bir click sayısı varsa direkt perma ban atıcaksın kardeşim çok zor değil ya.Riot bunuda mı akıl edemiyorsun ? Ama yok bence umurlarında bile değilO çemberi şuan wsreborn yapamıyor, belli ki toir ya da bgx kullanıyorlar. İşin garip yanı bunu normal bir kullanıcı bile anlayabiliyorken, koskoca oyun firmasının anlayamamasıYa da anlamak için çabalamaması mı demeliydim