Script ile maçlarda yaşadığınız ilginç bir anı var mı ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
3 HİZMET YILI
Çarkı çok döndürerek rakibe belli ettirmiştim o zaman rapordan ban yediğimi hatırlıyorum bu kadar. :D

Seçkin Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
normalde tr oynamiyorum az önce arkadaslarıma 5 esnek atmak için tr geçtim 3 maç attik 3 maçtada karşıda sc vardı euw da nadiren geliyor karşıma

[̲̅H̲̅][̲̅I̲̅]̇[̲̅L̲̅][̲̅E̲̅]
Seçkin Üye
Ödüller
6
Sosyal
6 HİZMET YILI
benim başıma bi ara birimiz hepimiz için modunda karşı sion almıştı. 5 sion hepsi sc ydi lol hayatımda oynadığım ilk defa değişik bir olaydı.

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
knk karşımıza sc kartuş geldi takımıda sc den nefret ediyordu gidin kesin karışmıcaz diyordu adam sc ile 20 kere falan öldü girip girip kesiyoduk

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
yanıma bir tane script gelmişti adam script olduğu için skill tutturuyordu ama çıktığı build yüzünden maç kaybetmiştik.

400 lp enjoyer
Süper Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Tr serveri ise normal hocam. Tr'de oyuncu sayısı az. Westte oyna. Westte oyuncu sayısı çok fazla olduğu için sc oranı düşük. Sclerle karşılaşma ihtimalinde düşük

Seçkin Üye
Ödüller
4
3 HİZMET YILI
Alışmak lazım bunun çaresi skillshotu garanti tutturmaya yonelik olan karakterler oynamakta.

injecting to 0xDEADBEEF
Ultra Üye
Ödüller
13
Sosyal
8 HİZMET YILI
Karşıma da bu siteden Script kullanan biri gelmişti beraber oynamaya başlamıştık

birgünbirpalyaçovarmış
Süper Üye
Ödüller
7
Sosyal
5 HİZMET YILI
O çemberi şuan wsreborn yapamıyor, belli ki toir ya da bgx kullanıyorlar. İşin garip yanı bunu normal bir kullanıcı bile anlayabiliyorken, koskoca oyun firmasının anlayamaması :) Ya da anlamak için çabalamaması mı demeliydim
oyun firması anlayamıyor değilki kanka haksız ban atmak istemiyorlar hile korumalarıda cok güçlü olmadığı için böyle oluyor.

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Çokta ilginç sayılmaz ama lpreborn zamanında karşıma script gelmişti.Şu dönemin en popüler olan paid script kullanıyordu,isim vermek istemiyorum.Ve ona karşı lane+maç kazanmıştım.

Uzman Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
script yaptıktan sonraki maç ban yemiştim ve cidden çok güldüğüm bir olay oldu :D

Seçkin Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
otp olmak için yeni bir hesap açtım ve sıfırdan kasmaya başladım. sihirdar vadisi sarmadığı için çar 30 levle olana kadar sadece aram girmeye karar verdim. biraz önce oyunda karşıma ashe script geldiğini söyledim ve chatten hemen sataşmaya başladım. ardından takımımdaki caitliyn kanka l ye bas evade kapatırsın vs demeye başladı. anladım ki ashe ve caitlyn de script kullanıyormuş. chatte script muhabbeti dönmeye başladı. ardından karşı takımdai jhin ve sona çember çizmeye başladılar(hani yalnızca script ile çizilebilen çemberler).... birine bok atarken 4 5 kişinin script olduğu bir maça denk geldim... sizce bu bi tesaadüf mü ? düşük eloda çok fazla kullanıldığı için mi denk geldim ? yoksa lol sciptleri tespit edip aynı oyuna mı sokuyor ?
yavaş yavaş lol de sc olmak normal oluyor

Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
O çemberi şuan wsreborn yapamıyor, belli ki toir ya da bgx kullanıyorlar. İşin garip yanı bunu normal bir kullanıcı bile anlayabiliyorken, koskoca oyun firmasının anlayamaması :) Ya da anlamak için çabalamaması mı demeliydim
Oyun firmasının ilgisizliği değil aslında, Türkiye Sunucusunda pek ilgilenmiyorlar. West'te şüphelendiğin bir oyuncu hakkında ticket açtığın zaman, oyun direkt incelenmeye alınıyor ve gereken işlemler yapılıyor. Türkiye Sunucusu battı kısaca Lol'ün.

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
master-cha eloda çok fazla sc kullananlar var genellikle jinx twitch oynayanlar oluyor. adam scyi fullemis her sey acık biz kapat diyince inkar ediyor degilim sc falan diye :D

aka hernos
Süper Üye
Ödüller
4
Sosyal
6 HİZMET YILI
Bunu tespit edip banlamak çok zor değil emin ol.Riotun yapıcağı tek şey bir oyuncunun dakika başına yaptığı ortalama click sayısını ölçmek,Örneğin normal bir oyuncu dakikada 40-50 kez click atıyorken script kullanan bir oyuncu dakikada 1500-2000 arası click atıyordur.Yapıcağı tek şey bu.Anormal bir click sayısı varsa direkt perma ban atıcaksın kardeşim çok zor değil ya.Riot bunuda mı akıl edemiyorsun ? Ama yok bence umurlarında bile değil :D Bu arada bu sistemi anticheate ekleseler bütün script platformları tökezler kapanır :D Sadece düşünün ve hayal edin.

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Ya bana script lazım nereden nasıl bulacam ücretsiz varmı bir tane gördüm çok pahaliydi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...