Script ile oynancak en iyi hero hangisi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
kogmaw ve vayne öneirirm

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
herkes klasik ire twich v.s. demiş ama fiorada baya iyi tavsiye ederim.
kanki fioranın w bende pek düzgün çalışmıyor lux q attığı gibi w basıyo sadece luxdada değil diğer stunlu uzak mesafeli skiller içinde geçerli adam stun skillini attığı gibi w yu attığı için wnun suresi bitiyor ve stunu yiyor çözümünü biliyo musun biliyosan best herolar arasına girer

Seçkin Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
kanki fioranın w bende pek düzgün çalışmıyor lux q attığı gibi w basıyo sadece luxdada değil diğer stunlu uzak mesafeli skiller içinde geçerli adam stun skillini attığı gibi w yu attığı için wnun suresi bitiyor ve stunu yiyor çözümünü biliyo musun biliyosan best herolar arasına girer
aynen kanka bak luxta öyle oluyor normalde lux oynuyordum bende

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Tamamen senin oynayış stiline kalmış, birilerinin aa bak şu iyi dedi diye onu alma.
Ama bir öneri istersen ve heroları biliyorsan: yasuo,yone,irelia,zed,twitch,karthus
kanki kartushun q predictionunda impossible yi mi kullanıyosun yoksa very high mı çünkü bende oynamayı denedim de fazla q kaçırıyodu(windprediction imposible oynadım)

Seçkin Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
kanki kartushun q predictionunda impossible yi mi kullanıyosun yoksa very high mı çünkü bende oynamayı denedim de fazla q kaçırıyodu(windprediction imposible oynadım)
kanka kartush pek oynamam, oynadığımda ise script ile oynamadım bakayım onada bi

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
İrelia gayet iyi oluyor

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Fiora, Irelia, Yasuo ve Cassiopeia'yı severim

Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Mordekaiser bide samira

Herkes Bir Gün Ölecek
Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
İrelia en iyisi gibi görünüyor şampiyonun oynanışı akıcı olduğundan script kullancısı yerine irelia otp bir oyuncu gibi görünüyorsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...