çok çok teşekkürler bro irelia hoş gibi duruyorTamamen senin oynayış stiline kalmış, birilerinin aa bak şu iyi dedi diye onu alma.
Ama bir öneri istersen ve heroları biliyorsan: yasuo,yone,irelia,zed,twitch,karthus
kanki fioranın w bende pek düzgün çalışmıyor lux q attığı gibi w basıyo sadece luxdada değil diğer stunlu uzak mesafeli skiller içinde geçerli adam stun skillini attığı gibi w yu attığı için wnun suresi bitiyor ve stunu yiyor çözümünü biliyo musun biliyosan best herolar arasına girerherkes klasik ire twich v.s. demiş ama fiorada baya iyi tavsiye ederim.
aynen kanka bak luxta öyle oluyor normalde lux oynuyordum bendekanki fioranın w bende pek düzgün çalışmıyor lux q attığı gibi w basıyo sadece luxdada değil diğer stunlu uzak mesafeli skiller içinde geçerli adam stun skillini attığı gibi w yu attığı için wnun suresi bitiyor ve stunu yiyor çözümünü biliyo musun biliyosan best herolar arasına girer
kanki kartushun q predictionunda impossible yi mi kullanıyosun yoksa very high mı çünkü bende oynamayı denedim de fazla q kaçırıyodu(windprediction imposible oynadım)Tamamen senin oynayış stiline kalmış, birilerinin aa bak şu iyi dedi diye onu alma.
Ama bir öneri istersen ve heroları biliyorsan: yasuo,yone,irelia,zed,twitch,karthus
kanka kartush pek oynamam, oynadığımda ise script ile oynamadım bakayım onada bikanki kartushun q predictionunda impossible yi mi kullanıyosun yoksa very high mı çünkü bende oynamayı denedim de fazla q kaçırıyodu(windprediction imposible oynadım)
herkes irelia diyorFiora, Irelia, Yasuo ve Cassiopeia'yı severim
lucianArkadaşlar script ile oynanacak en iyi hero hangisi yardımcı olur musunuz?
bence ire knk baya iyiArkadaşlar script ile oynanacak en iyi hero hangisi yardımcı olur musunuz?
twitch,kogmaw,irelia,cassieopiea,viktor,xerarthArkadaşlar script ile oynanacak en iyi hero hangisi yardımcı olur musunuz?
lux nasıl aga tavsiye eder misin?twitch,kogmaw,irelia,cassieopiea,viktor,xerarth
lux tavsiye eder misin bro oynadın mı nasıl?vayne veya xerath
ire candır pek bellide etmiyor sc yiçok çok teşekkürler bro irelia hoş gibi duruyor
hemmen ışınlanıyorum olay yerineire candır pek bellide etmiyor sc yi