knk belki karşısınada sc veya güzlğü adamlar geliyodurdostum altın 3sün oyun bilgin olduğuna emin misin veya oynadığın karakterlerle ilgili olabilir mi
hocam lane freeze dir map kontrol dür nerde ne zaman olacağını bilmektir bunları biliyorum görüşümde var ama dediğim gibi bazı karakterler scli iken bile yeniyor bana karşı laneyihocam hem scriptsin hem de oyun bilgin oldugunu iddia ediyosun nasıl rank atlıyamadın onu anlıyamadım
adc main cfgsi kullaanıyorumHile hazırladın mı?
kanka üyesin kullanmamışsın bilmiyorsun hiç oynamadığın için sc ile çıkamazsın öyle kolay kolay takım kötü geliyor o şu bu derken maç kaybediyorsunkanka sc ile chalenger eloya bıle cıkarsın nasıl cıkamıyon
hocam dalga geçmeye mi geliyorsun yardımcı olmaya mıSc ile de ne blım garıp gumusten cıkamamamak.d
bende anlayamadım kanka prem yok belki de o yüzdendir yani bilemedimOyun bilgin varsa nasıl kasamıyorsun onu anlamadım
ben oyunu bildiğimi düşünüyorum kendi becerimle çokta zorlanmadan gold 3 80 90 lpye çıktım yani solo main birisiyim scde çoğunlukla adc oynadığım için belki de adc hakkında bilgi eksikliğim var ve o yüzden oyun kaybediyorum.Ya yanlış karakterleri oynuyorsun ya da oyun bilgin cidden yok, başka bir seçeneğin yok yanlış anlama ama, hesap satmak için en az elmas olması gerekiyor adam akıllı, silverı bile geçemiyorken bence yol yakınken bırak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?