telif atarlar hocamHerkese selam dostlar, lolde script ile youtubeda içerik üretsek Riot Games firması tarafından dava yermiyiz yada youtube buna izin veriyor mu? Güzel içerik olur hemde scriptlerle kaynaşmış olurum ve güzel içerikler üretebiliceğimi düşünüyorum her heroyla script gibiKısacası sorum şu youtube politikaları gereği bu yasal mı
hayır değil yakalanırsan kötü olurHerkese selam dostlar, lolde script ile youtubeda içerik üretsek Riot Games firması tarafından dava yermiyiz yada youtube buna izin veriyor mu? Güzel içerik olur hemde scriptlerle kaynaşmış olurum ve güzel içerikler üretebiliceğimi düşünüyorum her heroyla script gibiKısacası sorum şu youtube politikaları gereği bu yasal mı
yani bence bi sıkıntı olmaz çünkü youtubede bir kanal var ve canlı yayında dahil script ile oynuyor rahat bir şekilde ama tabiki bunun %100 garantisini kimse veremez ama bence birşey olmazHerkese selam dostlar, lolde script ile youtubeda içerik üretsek Riot Games firması tarafından dava yermiyiz yada youtube buna izin veriyor mu? Güzel içerik olur hemde scriptlerle kaynaşmış olurum ve güzel içerikler üretebiliceğimi düşünüyorum her heroyla script gibiKısacası sorum şu youtube politikaları gereği bu yasal mı
ifşa edilmicek bişey yok hocam gümüş elodayım her el abartmıyorum her el bu sitenin sc sini kullanan adamlar maçıma geliyor dt olması yakındıryani hileyi ifşa edersin bence rahatımızı bozma![]()
olur izlerim ben +1peki bunu forumda sizler için yapsam izler misiniz? Youtubea liste dışı olarak her gün 1 video yüklerim WSreborn caitly, blitzcrank, gankplank en olmucak şampiyonları bile
işsizim cidden yapabilirim yoğun istek gelirse. İsteyenler +1 yazabilir.
yapabilirsin fakat youtube anasayfalarına düşersen insanlar bunu fark eder tamam site ünlenir iyi hoştaHerkese selam dostlar, lolde script ile youtubeda içerik üretsek Riot Games firması tarafından dava yermiyiz yada youtube buna izin veriyor mu? Güzel içerik olur hemde scriptlerle kaynaşmış olurum ve güzel içerikler üretebiliceğimi düşünüyorum her heroyla script gibiKısacası sorum şu youtube politikaları gereği bu yasal mı