Script ile youtube işi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ultra Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
Yayın bile açanlar oluyor sorun olcağını düşünmüyorum

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Herkese selam dostlar, lolde script ile youtubeda içerik üretsek Riot Games firması tarafından dava yermiyiz yada youtube buna izin veriyor mu? Güzel içerik olur hemde scriptlerle kaynaşmış olurum ve güzel içerikler üretebiliceğimi düşünüyorum her heroyla script gibi :) Kısacası sorum şu youtube politikaları gereği bu yasal mı
telif atarlar hocam

Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Herkese selam dostlar, lolde script ile youtubeda içerik üretsek Riot Games firması tarafından dava yermiyiz yada youtube buna izin veriyor mu? Güzel içerik olur hemde scriptlerle kaynaşmış olurum ve güzel içerikler üretebiliceğimi düşünüyorum her heroyla script gibi :) Kısacası sorum şu youtube politikaları gereği bu yasal mı
hayır değil yakalanırsan kötü olur

Uzman Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
anladım , teşekkürler buraya ozaman yaparız bir şeyler

Uzman Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
saçma olur tabikide tanıtırdın falanda ama gerek yok çok linç yersin değmez

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
yani bence bi sıkıntı olmaz çünkü youtubede bir kanal var ve canlı yayında dahil script ile oynuyor rahat bir şekilde ama tabiki bunun %100 garantisini kimse veremez ama bence birşey olmaz

ahahahah
Uzman Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
tanınmaya başladıktan sonra başına bi işler gelebilir ama 20 bin aboneye kadar bi sıkıntı olmaz herhalde
Post automatically merged:

yani hileyi ifşa edersin bence rahatımızı bozma :)
ifşa edilmicek bişey yok hocam gümüş elodayım her el abartmıyorum her el bu sitenin sc sini kullanan adamlar maçıma geliyor dt olması yakındır

Uzman Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
peki bunu forumda sizler için yapsam izler misiniz? Youtubea liste dışı olarak her gün 1 video yüklerim WSreborn caitly, blitzcrank, gankplank en olmucak şampiyonları bile
işsizim cidden yapabilirim yoğun istek gelirse. İsteyenler +1 yazabilir.
olur izlerim ben +1

Arkanda
Ultra Üye
Ödüller
7
4 HİZMET YILI
yapabilirsin fakat youtube anasayfalarına düşersen insanlar bunu fark eder tamam site ünlenir iyi hoşta
hem sen hemde site sahipleri belki sıkıntıya girebilir (bu zamana kadar girdiler mi girmediler mi bilemem)
forum için bu tür videolar çekebilirsin öğretici niteliğinde iyi olur

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
para kazanman imkansız olur bu metin2 pvpciler gibi yeni kanal açıp durman gerekir eğlencesine yaparsan yapabilirsin

Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
hocam davalık sıkıntı olacagını sanmıyorum ama kanalı/videoları silmeye sildirmeye çalışıyorlar

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Youtube, twitch, dlive gibi platformlarda hile ile oyun oynarsan, para kazanamazsin. ozellikle twitch ve dlive gibi platformlarda ban yersin. youtube'de ise video yukleyebilrisin ama para kazanmayi acamazsin.

varla yok arasında biyerde
Ultra Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
Ban ihtimalin artar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...