TR = önce dara odasına katıl, sonra oyun çöktüğünde hile yükle, sonra klasör oyununa düzeltme uygula, sonra odaya katıldıktan sonra dara odasına katıl, oyuncu haritada gösterdiği zaman haritada hile yükle ve sonra hile okplease turkish
please turkishfirst join taring room then then load cheat when game crash then put hotfix on folder game then join taring room after joining room mean when player show on map then load cheat on map then cheat working![]()
TR = önce dara odasına katıl, sonra oyun çöktüğünde hile yükle, sonra klasör oyununa düzeltme uygula, sonra odaya katıldıktan sonra dara odasına katıl, oyuncu haritada gösterdiği zaman haritada hile yükle ve sonra hile okplease turkish
There is no point in what you say can you take a videoTR = önce dara odasına katıl, sonra oyun çöktüğünde hile yükle, sonra klasör oyununa düzeltme uygula, sonra odaya katıldıktan sonra dara odasına katıl, oyuncu haritada gösterdiği zaman haritada hile yükle ve sonra hile ok
dediklerini yaptım ama gene bi sonuc alamadımoyunu çerçevesiz yapman gerek , '' directx 9 legacy mode '' seçeneğini seçmeyi unutma ayarlardan
antivürüsüm kapalı 1080p de ne demek istediğini anlamadım cercevesiz de yaptım yine olmuyorreis antivirüsün kapalı oldugundan emin ol bide galiba 1080p de fln acıyormus çercevesiz yap bide